Για το κοινό θεωρείται η πιο εκρηκτική παρουσία του εγχώριου καλλιτεχνικού στερεώματος, η απόλυτη Ελληνίδα pop star. Για την οικογένειά της, όμως, είναι μία υπέροχη σύντροφος και μία τρυφερή μαμά που βάζει πάνω από όλα τον γιο της. Η Ελένη Φουρέιρα έχει ως προτεραιότητα τον μονάκριβό της και καρπό του έρωτά της με τον Αλμπέρτο Μποτία.

Πριν από λίγες ώρες, η Ελένη Φουρέιρα ανέβασε μία σειρά από φωτογραφίες από την εβδομάδα που πέρασε. Η τραγουδίστρια εμφανίζεται με hot looks, όμως ένα ενσταντανέ ξεχώρισε και αποθεώθηκε από τους φανατικούς της.

Ελένη Φουρέιρα
Η τραγουδίστρια σε πρόσφατη ανάρτηση

Συγκεκριμένα, σε ένα από τα στιγμιότυπα φαίνεται να κοιμάται με τον γιο της με τον Μποτία junior να είναι σκαρφαλωμένος πάνω της!

Ελένη Φουρέιρα
Η Ελένη Φουρέιρα με τον γιο της

Η Ελένη απολαμβάνει το ταξίδι της μητρότητας, με την ίδια να έχει δηλώσει για τη διαδρομή αυτή: «Προσπαθώντας 2 χρόνια να κάνω παιδί, συνέχεια άκουγα “πότε θα κάνεις παιδί;”. Εγώ το ήθελα ούτως ή άλλως. Δεν ήθελα να το πω. Ένιωθα περίεργα που καμιά φορά έπρεπε να λέω ότι προσπαθώ, γιατί μετά μπαίνεις σε μια διαδικασία και φορτώνεσαι ένα άγχος.

Μετά αυτή ή αυτός φεύγοντας έλεγε “την καημένη” και δεν υπάρχει χειρότερο από αυτό. Εγώ πάντα ήθελα να κάνω παιδιά και γι’ αυτό και το έκανα, ήταν συνειδητή απόφαση, αλλά το μεγάλο πρόβλημα σε αυτό είναι η ηλικία και ο χρόνος που περνάει. Μας έχουν βάλει σε μια διαδικασία που όταν περνάμε τα 30, σκεφτόμαστε πως περνάνε τα χρόνια και θέλω να κάνω παιδί».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΕΛΕΝΗ ΦΟΥΡΕΙΡΑ, ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ