Ελένη Μενεγάκη: Κατάφερε να χάσει τα κιλά που ήθελε πριν τις γιορτές

Η Ελένη Μενεγάκη έχει αποκαλύψει ότι έχει ξεκινήσει δίαιτα από τις 23 Νοέμβρη έχοντας καλεσμένη στην κουζίνα της την Αργυρώ Μπαρμπαρίγου, είπε:

«Εγώ βλέπω τις συνταγές, με βλέπετε, κουνάω κεφάλι. Έχω ξεκινήσει από χθες μια μικρή αποτοξίνωση. Είπα “Ελένη, στη φόρα που έχεις πάρει, αν περάσεις και τις γιορτές, τελειώσαμε μετά, δεν έχει επιστροφή”.Τους πόντους θέλω, να μην κάνουν τα κουμπιά (σ.σ. από τα ρούχα) “γκλανγκ” και πετάγονται! Μπαίνω στο νούμερό μου, απλά δεν… βγαίνω μετά, αυτό είναι το θέμα! Έκλαιγα εχθές το βράδυ, έτρωγα μια μπολάρα με σαλάτα τόση».

Σήμερα με καλεσμένη πάλι την Αργυρώ Μπαρμπαρίγου αποκάλυψε τον τρόπο που έχασε τα κιλά!

Μεταξύ άλλων η Ελένη Μενεγάκη είπε: «Μία ζωή εμείς οι γυναίκες συζητάμε για τα κιλά μας. Γιατί μας επηρεάζει αυτό τόσο πολύ, μου λες; Αν δεν κλειδώσεις το στόμα, και δεν πεις: τώρα που γουργουρίζει η κοιλιά μου, που μου μυρίζει κάτι, να μην κάνω όνειρα, ας το ξεχάσω… Αυτό λέω εγώ τις φορές που θέλω να μπω σε πρόγραμμα. Γιατί, ναι να έχουμε μία ωραία ζωή, το θέμα είναι να μην ψάχνουμε αφορμές για να φάμε, όπως ότι είναι γιορτές, ότι γιορτάζουμε μία επέτειο, ότι είναι καλοκαίρι. Πρέπει να τα πετάξεις όλα από το μυαλό σου. Όχι για τους άλλους, αλλά για σένα.

Εγώ σήμερα με θαύμασα που κούμπωσε αυτό το φόρεμα. Το είχα ένα μήνα και το κοίταζα. Δεν κούμπωνε κι έλεγα στον εαυτό μου «δεν κουμπώνει, τρως άτιμη». Τώρα που μπήκα, είπα ότι αισθάνομαι πολύ ωραία. Εγώ δεν αλλάζω νούμερο, απλά αναρωτιέμαι αν έφαγα. Από το κουμπί που έσπασε εδώ μέσα, είπα “το παράκανες κούκλα μου”. Θέλω να πω όποιος κι αν είσαι, όπως κι αν είναι η ζωή σου, αν κάποια πράγματα σε κάνουν να νιώθεις άβολα και ειδικά όταν μιλάμε για το σώμα μας, έχεις το δικαίωμα να το πας εκεί που θέλεις αρκεί να το βάλεις στο μυαλό σου. Μπορεί να κλάψουμε λίγο πάνω από την κατσαρόλα».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΕΛΕΝΗ ΜΕΝΕΓΑΚΗ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ