Ελένη Μενεγάκη: Τι είπε για την έξοδο του Άγγελου Λάτσιου στην Μαρινέλα με τον πατέρα του, την νονά του και τον Γιώργο Λιάγκα

Ο γιος της Ελένης Μενεγάκη, Άγγελος Λάτσιος διασκέδασε με τον πατέρα του, Γιάννη, την νονά του Νατάσα Θεοδωρίδου και τον Γιώργο Λιάγκα.

Άγγελος Λάτσιος με την νονά του Νατάσα Θεοδωρίδου στο νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται η Μαρινέλα

Η παρέα απόλαυσε την παράσταση της Μαρινέλλας. Ο Γιώργος Λιάγκας μίλησε για την βραδινή έξοδο και έκανε ειδική αναφορά στον γιο της Ελένης Μενεγάκη και του Γιάννη Λάτσιου. Ο παρουσιαστής είπε μεταξύ άλλων:

«Θέλω να μιλήσω με την άδεια της Ελένης, της μαμάς του γι’ αυτό το παιδί. Επειδή καθόμασταν δίπλα διπλά και ήμασταν δυο – τρεις ώρες μαζί και μιλάγαμε πάρα πολύ. Μπράβο και στους δύο γιατί είναι και στους δύο, είναι και στους γονείς αλλά είναι και στο παιδί.

Είναι παιδαράς, είναι πάρα πολύ όμορφος αλλά είναι και ένας εξαιρετικός άνθρωπος, δηλαδή μιλάγαμε χθες δυο – τρεις ώρες μαζί. 

Ένα παιδί πάρα πολύ συγκροτημένο, εξαιρετικός και χαίρομαι που τον ενέπνευσα έτσι, για να κοκορευτώ και εγώ. Χαίρομαι που τον ενέπνευσα και κατεβαίνει τρεις φορές την εβδομάδα τουλάχιστον και κάνει μπάνιο τον χειμώνα μου λέει ”εβλεπα τα story σου, με ενέπνευσες'” και κατεβαίνει δυο, τρεις φορές και κάνει μπάνιο το χειμώνα».

Ελένη Μενεγάκη: Τι είπε για την έξοδο του Άγγελου Λάτσιου στην Μαρινέλα με τον πατέρα του, την νονά του και τον Γιώργο Λιάγκα
Ελένη Μενεγάκη: Τι είπε για την έξοδο του Άγγελου Λάτσιου στην Μαρινέλα με τον πατέρα του, την νονά του και τον Γιώργο Λιάγκα

Η Ελένη Μενεγάκη μέσα από την εκπομπή της ευχαρίστησε τον Γιώργο Λιάγκα για τα καλά λόγια που είπε για το παιδί της με αφορμή μια συζήτηση που είχε με τους συνεργάτες της για τους τραγουδιστές. Η παρουσιάστρια είπε ότι ο γιος της έπαθε πλάκα με την Μαρινέλλα:

«Πήγε ο γιος μου με τον πατέρα του, τον Γιώργο Λιάγκα -μια και το είπε το λέω, δεν θα το έλεγα, και σε ευχαριστώ Γιώργο μου που μίλησες τόσο ωραία για το παιδί μου- τη Νατάσα Θεοδωρίδου και άλλη παρέα στη Μαρινέλλα.

Το παιδί μου έπαθε πλάκα. Και λες τώρα ένα παιδί 22χρονών πώς θα ταυτιστεί… Ένα παιδί που θα πάει στα clubs και κάνει πράγματα της ηλικίας του. Έμεινε άφωνος. Μου έστελνε βίντεο για να μου δείξει ότι έχει πάθει πλάκα.

Πολλά τραγούδια τα ήξερε όχι μόνο μέσα από εμάς, αλλά και μέσα από τον παππού που ήταν με την κιθάρα στα μεγαλώματά τους…

Το όνομα Μαρινέλλα το ξέρει αλλά δεν είχε εικόνα τι σημαίνει να βλέπεις αυτή τη γυναίκα θρύλο πάνω στη σκηνή. Και μου έλεγε αλλά δεν θα σας πω, πώς του έκανε πλάκα όταν πήγε να την ευχαριστήσει και να της συστηθεί.

Είπε στη Μαρινέλλα για την ενέργειά της και εκείνη του απάντησε “καλά τι νομίζεις ότι είμαι γεννημένη, το … ; Το… είμαι” (δεν θα πω την ηλικία). Ο γιος μου έπαθε πλάκα και μου είπε ότι θα ξαναπάει και του χρόνου»

Δείτε όλα όσα είπε η Ελένη Μενεγάκη στο video που ακολουθεί:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΕΛΕΝΗ ΜΕΝΕΓΑΚΗ, , , , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ