Ελένη Μενεγάκη: «Μου λέγανε ότι κάτι γίνεται, κάτι δεν πάει καλά»

Η Ελένη Μενεγάκη μέσα από την εκπομπή της αναφέρθηκε στην παιδική της ηλικία και γιατί η οικογένειά της την οδηγούσε συχνά σε γιατρούς προκειμένου να υποβληθεί σε εξετάσεις.

Η παρουσιάστρια του Mega, έκανε αυτή την αναφορά με αφορμή την ιατρική στήλη της εκπομπής στην οποία σήμερα έκαναν αναφορά για τον θυροειδή αδένα που αποτελεί έναν από τους σημαντικότερους ενδοκρινείς αδένες του ανθρώπου.

Ελένη Μενεγάκη: «Μου λέγανε ότι κάτι γίνεται, κάτι δεν πάει καλά»
Ελένη Μενεγάκη: «Μου λέγανε ότι κάτι γίνεται, κάτι δεν πάει καλά»

Μάλιστα όπως είπε η Ελένη Μενεγάκη στην εισαγωγή του θέματος και πριν αναφερθεί στην προσωπική της εμπειρία από την παιδική της ηλικία, «Μία στις οχτώ γυναίκες αναπτύσει μια διαταραχή με τον θυροειδή στη ζωή της».

Στη συνέχεια η παρουσιάστρια αναφέρθηκε στην παιδική της ηλικία και γιατί έκανε συχνά εξετάσεις για τον θυροειδή αδένα: « Έχω είχα πάει να κοιτάξω τον θυρεοειδή μου. Εμένα με είχανε πάει από μικρή (να κοιτάξω τον θυρεοειδή) και μετά τακτικά πήγαινα. Μου λέγανε – όταν ήμουνα πολύ νέα – ότι κάτι γίνεται, δεν τρως, κάτι δεν πάει καλά, αλλά δεν είχα!

Και στην πορεία κάπως σα να μου έμεινε στο μυαλό ότι ο θυροειδής αδένας είναι κάτι που πρέπει να το έχουμε στο νου μας και έστω και στο τόσο να πηγαίνουμε να το κοιτάμε. Γιατί δεν σημαίνει ότι αν δεν έχεις θυροειδή στα 20, ότι αποκλείεται να αποκτήσεις αργότερα»

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΕΛΕΝΗ ΜΕΝΕΓΑΚΗ

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ