Η Ελένη Μενεγάκη σχολίασε τη συνέντευξη που παραχώρησε η Ελένη Φουρέιρα στην Vogue και έκανε μια ειλικρινή τοποθέτηση με αφορμή τα λεγόμενα της τραγουδίστριας στον αέρα της εκπομπής «Ελένη».

«Είναι αγωνίες που έχουν και έχουμε όλες οι γυναίκες σε όλες τις εγκυμοσύνες και πόσο μάλλον στην πρώτη που έχουμε εντελώς άγνοια. Γιατί, όσο βιβλία και να διαβάσεις, αυτά που αισθάνεσαι και σου συμβαίνουν, όλες οι αλλαγές που δεν είναι μόνο στο σώμα, για πράγματα που δεν καταλαβαίνεις κιόλας. Δηλαδή όταν είσαι από 4 και 5 μηνών που έχει και κάποια αντίδραση το μωρό. Μέχρι να φτάσεις στον 4-5 μήνα περιμένεις με αγωνία τον ραντεβού σου με τον γιατρό, που δεν είναι κάθε ημέρα ή κάθε εβδομάδα», ανέφερε αρχικά η παρουσιάστρια.

Στη συνέχεια, η Ελένη Μενεγάκη συμπλήρωσε: «Δεν νομίζω πως εύκολα μπορώ να ενθουσιαστώ, γιατί γνωρίζω ότι η ανάγκη της γυναίκας, όταν είναι στη φάση να αποκτήσει παιδί, δεν έχει όρια. Δύσκολα θα πει πως αυτό δεν το κάνω, θα πει πως θέλω να γίνω μαμά».

«Παρόλα αυτά που έχει κατακτήσει επαγγελματικά όλα αυτά τα χρόνια, έχει καταφέρει να έχει μια όμορφη προσωπική ζωή, με έναν όμορφο σύντροφο που έχει επιλέξει η ίδια. Άρα οk; Αυτό δεν η συνέχεια ενός ζευγαριού που προχωράει και είναι καλά; Να τους ευχηθούμε με το καλό και με πολύ αγάπη», τόνισε η Ελένη Μενεγάκη.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ