Ελένη Μενεγάκη: Σαν πολίτης αυτής της χώρας, το να φτάνω έξω από την Αστυνομία και να συνειδητοποιώ ότι δε μπορεί να με βοηθήσει κανείς…»

Η Ελένη Μενεγάκη δεν κατάφερε να συγκρατήσει τα συναισθήματά της μετά την αποκάλυψη του διαλόγου του αστυνομικού – τηλεφωνητή με την γυναίκα που έπεσε νεκρή στους Αγίους Αναργύρους από τον πρώην σύντροφο της.

Ελένη Μενεγάκη για τη γυναικοκτονία στους Αγίους Αναργύρους: «Εμένα αυτό μου δημιουργεί φόβο»
Ελένη Μενεγάκη : «Εμένα αυτό μου δημιουργεί φόβο»

Η Ελένη Μενεγάκη εξομολογήθηκε ότι δεν μπορεί να βγάλει το περιστατικό από από μυαλό της.

Ειδικότερα η παρουσιάστρια είπε μεταξύ άλλων: 

«Εγώ ξέρω ότι όλη αυτή η ιστορία που δε ξέρω πού θα φτάσει, αυτό που μας έχει βάλει στο μυαλό είναι ένας φόβος να μην αισθανόμαστε ασφάλεια. Εγώ αυτό ξέρω. 

Δε ρίχνω ευθύνη σε κανέναν, δε γνωρίζω τα γεγονότα, δεν ήμουν εκεί, ούτε δικογραφίες διαβάζω, ούτε ξέρω τίποτα από όλα αυτά. 

Αλλά σαν πολίτης αυτής της χώρας, το να φτάνω έξω από την Αστυνομία και να συνειδητοποιώ ότι δε μπορεί να με βοηθήσει κανείς και τελικά εγώ που μιλάω σε ένα τηλέφωνο, μετά από τρία λεπτά δεν ζω, αυτό δεν ξέρω αν θα το βγάλω εύκολα από το μυαλό μου. Συγγνώμη!

Ας ελπίσουμε ότι αυτό θα είναι δυστυχώς ένα «σκληρό μάθημα» για κάποια πράγματα που ίσως πρέπει να βρεθούν λύσεις. Δηλαδή όταν κάποιος κινδυνεύει και φτάνει εκεί, ποια είναι η υποχρέωση που έχει ένα τμήμα; 

Να κάνει τι; Δεν σου λέω στο τηλέφωνο γιατί αυτό είναι μία άλλη ιστορία… Τι μου κάνεις; Με στέλνεις σπίτι μου; Δε ξέρω, αυτά μπορεί να είναι και κενά που πρέπει να τα βρούνε εκείνοι. Δεν το ξέρω! Αλλά εμένα αυτό μου δημιουργεί φόβο».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΕΛΕΝΗ ΜΕΝΕΓΑΚΗ, ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ