Η Ελένη Μενεγάκη είναι η αναμφισβήτητα η βασίλισσα της τηλεόρασης.

Ωστόσο, δεν είναι λίγες οι φορές που μας έχει κάνει να γελάσουμε χάρη στα σαρδάμ που έχει κάνει κατά καιρούς στον αέρα της εκπομπής της!

Αυτή τη φορά, η αγαπημένη παρουσιάστρια την ώρα της μαγειρικής και των συνταγών με τον Γιώργο Παπακώστα, αναφέρθηκε στη συνταγή που ετοίμαζε ο σεφ, λέγοντας πως μπερδεύτηκε.

Ωστόσο, στη συνέχεια έδωσε μόνη της τη λύση στο πρόβλημά της, αφού είπε ότι θα μπει στο site του… Alpha, να τη δει. Η Ελένη Μενεγάκη αντιλήφθηκε αμέσως ότι αναφέρθηκε στο παλιό τηλεοπτικό της «σπίτι», και διόρθωσε αμέσως τα λεγόμενά της.

Η Ελένη Μενεγάκη και το σαρδάμ που έκανε τους συναδέλφους της να γελάσουν

Συγκεκριμένα, ο Γιώργος Παπακώστας έφτιαξε Mac and Cheese και η παρουσιάστρια είπε: «Το άκουσα, το κατάλαβα, αλλά η συνταγή δεν μου έμεινε, κάπως μπερδεύτηκα! Θα μπω στο site του Alpha… του Mega! Παναγία μου, δύο χρόνια πέρασαν για να το πω! Συμβαίνουν κι αυτά…» με τους Σάββα Πούμπουρα και Γιώργο Παπακώστα να γελούν αμήχανα.

Ο Σάββας Πούμπουρας επιχείρησε να «δικαιολογήσει» την παρουσιάστρια, λέγοντας «ε, περάσαμε κι από εκεί…», ενώ ο Γιώργος Παπακώστας έκανε λόγο για την… άλφα, η εκπομπή του Mega.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ