Αν το καλοκαίρι είχε το όνομα κάποιας Ελληνίδας celebrity…τότε θα ήταν το δικό της! Η Ελένη Μενεγάκη είναι summer girl και δεν έχει κρύψει ποτέ την αγάπη που έχει στον ήλιο, τη θάλασσα και τα ελληνικά νησιά.

Προσπαθεί να γυρίζει διάφορες πλευρές του Ιονίου και του Αιγαίου, κυρίως με σκάφος για να βουτά σε παραλίες που λίγοι γνωρίζουν, ενώ κάθε φορά οι φωτογραφίες που ποστάρει εντυπωσιάζουν.

Μπορεί ακόμη για την Ελένη Μενεγάκη να μην έχουν ξεκινήσει επίσημα διακοπές, όμως οι εξορμήσεις στην Άνδρο-στον επίγειο παράδεισό της- είναι γεγονός. Κάθε Παρασκευή μετά το τέλος της εκπομπής Ελένη, ταξιδεύει στο υπέροχο αυτό μέρος και χαλαρώνει στο ξενοδοχειακό συγκρότημα του άντρα της.

Ελένη Μενεγάκη
Η φυσική της ομορφιά εντυπωσιάζει

Έτσι και το περασμένο, όπου οι φωτογραφίες της πρωταγωνίστησαν στα social media. Σε μία από αυτές εμφανίστηκε με τον Μάκη Παντζόπουλο και την κόρη τους Μαρίνα, ενθουσιάζοντας τους followers της.

Ελένη Μενεγάκη
Χωρίς ίχνος μέικ απ στο ξενοδοχειακό συγκρότημα του συζύγου της

«Μαζί τους κάθε μέρα είναι γιορτή», έγραψε ποζάροντας δίπλα στον σύζυγό της και τη μικρή τους χωρίς ίχνος μέικ απ αλλά υπέρλαμπρη από ευτυχία. Μέσα σε λίγες ώρες, η ανάρτηση ξεπέρασε τις 36.000 likes αποδεικνύοντας ότι το κοινό ακολουθεί πιστά την Ωραία Ελένη της Tv!

Ελένη Μενεγάκη
Η Ελένη Μενεγάκη με την οικογένειά της

Φωτογραφίες: Instagram

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΕΛΕΝΗ ΜΕΝΕΓΑΚΗ, , , , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ