Η Ελένη Πετρουλάκη τοποθετείται σε ότι αφορά το Body Shaming και εξηγεί για ποιο λόγο πρέπει να αποδεχόμαστε το σώμα μας αλλά και να το φροντίζουμε ώστε να είμαστε υγιείς.

Η γυμνάστρια μέσα από instagram θέλησε να δώσει το δικό της μήνυμα γράφοντας:

«Body Shaming
Σίγουρα όλοι έχουμε συναντήσει ανθρώπους που τους είναι πολύ εύκολο να μπουν στη διαδικασία να κρίνουν τον άλλο για το σώμα του και όχι μόνο !
Πως είναι Αυτος έτσι ,πως είναι Αυτη και γενικα όλα αυτα τα σχόλια που κάνουν όλοι κρίνοντας χωρίς να γνωρίζουν !
Οτιδήποτε διαφορετικό πρέπει να κριθεί ;
Ειναι σημαντικό να γίνει κατανοητό ότι η «ιδανική» εικόνα σώματος για το κάθε άτομο είναι τελείως διαφορετική, καθώς εξαρτάται από πολλούς παράγοντες, όπως ο σωματότυπος του, το DNA ,η ηλικία του, καποια θέματα υγειας και η φροντίδα που παρέχεται στο σώμα με γυμναστική και υγιεινή διατροφή.
Δική μου στάση ζωής αλλα και λόγω της ιδιότητας μου είναι ότι το μέτρο σε όλα είναι ότι καλύτερο και η καθημερινή αυτοβελτίωση ειναι ιδανική σε όλα τα επίπεδα ψυχικά και σωματικά για να επιτευχθεί η προσωπική μας ευτυχία μέσα από ενα σώμα που μας κάνει να αισθανόμαστε άνετα !
Ειδικά για την εικόνα του σώματος, πεποίθησή μου είναι ότι εάν φροντίζουμε να έχουμε ένα βάρος και ενα σώμα που είναι λειτουργικό, δηλαδή δεν μας δυσκολεύει στην καθημερινή μας ζωή και δραστηριότητα αλλά μας κάνει να αισθανόμαστε όμορφα και δημιουργικά και ειμαστε απόλυτα υγιείς είναι για τον καθέναν από εμάς το «ιδανικό»!
Ο καθένας μπορεί να επιλέξει το είδος της άσκησης που του ταιριάζει γιατί η ασκηση είναι σημαντική για την υγεία και να μην εγκλωβίζεται στην εικόνα που προβάλουν τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αλλα να αισθανεται όμορφα με τον εαυτο του και να μην σταματα ποτέ να τον φροντίζει !
Με πολλή αγάπη
Ελένη»

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΕΛΕΝΗ ΠΕΤΡΟΥΛΑΚΗ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ