Μετά την εξομολόγησή της ότι η μητέρα της πάσχει από άνοια, η Ελένη Ράντου δημοσίευσε μια φωτογραφία τους αγκαλιά, σημειώνοντας πόσο την έχει ανάγκη…

Η Ελένη Ράντου είχε εξομολογηθεί πρόσφατα, στην εκπομπή «Μπαμπά-δες», ότι η μητέρα της πάσχει από άνοια, μια κατάσταση που η ίδια δυσκολεύεται πολύ να διαχειριστεί. Παραδέχθηκε, μάλιστα, πως ζήτησε τη βοήθεια ψυχιάτρου για να μπορέσει να συμβιβαστεί με τον πόνο που της προκαλεί όλο αυτό.

Όπως είχε πει χαρακτηριστικά: «Επειδή τώρα χάνω σιγά σιγά και τη μαμά μου, πήγα σε έναν ψυχίατρο για βοήθεια γιατί ένιωθα να τρελαίνομαι. Ο οποίος ψυχίατρος με λύτρωσε γιατί μου είπε: Δεν έχετε κατάθλιψη και δεν θέλετε φάρμακα. Πονάτε. Απλώς φοβάστε πόσο πολύ πονάτε. Αφήστε τον εαυτό σας να πονέσει. Θα πονέσετε ό,τι κι αν κάνετε».

Ελένη Ράντου

Χθες, η ηθοποιός ανέβασε στην προσωπική της σελίδα στο Facebook μια φωτογραφία της με τη μητέρα της αγκαλιά, γράφοντας δύο απλές, αλλά τόσο συγκινητικές κουβέντες: «Αγκαλίτσα μου. Aυτές τις μέρες μας έχουν περισσότερη ανάγκη. Και τους έχουμε κι εμείς!».

Η Ελένη Ράντου είχε αποκαλύψει πως η μητέρα της βρίσκεται πια σε μονάδα φροντίδας, καθώς μετά από έξι χρόνια που νοσηλευόταν στο σπίτι, η κατάστασή της είχε επιδεινωθεί αρκετά. «Από την άλλη, υπήρχαν οι ενοχές που δεν ήθελα καθόλου να την αποχωριστώ», παραδέχθηκε.

Η φωτογραφία με τη μητέρα της, που ανέβασε η Ελένη Ράντου στο λογαριασμό της στο Facebook.

Στην ίδια εκπομπή και στον Τάσο Ιορδανίδη είχε μιλήσει και για την ευθύνη που νιώθει τώρα που καλείται να παίρνει η ίδια τις αποφάσεις για τη μητέρα της: «Aισθανόμουν ότι έχω μια ευθύνη περισσότερη για τον τρόπο που θα διαχειριστούμε την ασθένεια της. Από ιατρικά μέχρι πρακτικά θέματα. Ένιωσα κάπου ότι θόλωσε η κρίση μου, μήπως κάτι δεν κάνω σωστά και μήπως την στείλω μια ώρα αρχύτερα αν δεν πάρω την σωστή απόφαση».

Δείτε όσα είχε πει η Ελένη Ράντου στην εκπομπή «Μπαμπά-δες»:

Photos: instagram/eleni_rantou

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΕΛΕΝΗ ΡΑΝΤΟΥ, ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ