Η Ελένη Τσολάκη δέχτηκε μια ξεχωριστή έκπληξη από τους συνεργάτες της για την ονομαστική της εορτή. Η έναρξη της εκπομπής της ήταν πολύ διαφορετική καθώς ξεκίνησε με μια αφιέρωση – τραγούδι για “Χρόνια πολλά”.

“Πολύ πολύ καλημέρα σας. Να χαίρεστε τους Κωνσταντίνους και τις Ελένες σας. Σας ευχαριστώ πάρα πολύ. Σας ευχαριστώ και σας αγαπώ. Σας ευχαριστώ και γι’ αυτό που ετοιμάσατε. Να χαιρόμαστε όσους αγαπάμε. Να χαιρόμαστε όλους τους ανθρώπους που φέρνουν φως στη ζωή μας. Γιατί αυτούς έχουμε ανάγκη”, είπε η παρουσιάστρια σε γιορτινή διάθεση.

Έπειτα δέχτηκε μια σειρά από ανθοδέσμες αλλά αυτό που τη συγκίνησε περισσότερο ήταν μια κάρτα με προσωπική αφιέρωση: “Ευχαριστώ πάρα πάρα πολύ είμαι λίγο φορτισμένη για να σας πω την αλήθεια σήμερα. Φορτισμένη συναισθηματικά εννοώ. Την κρατάω την κάρτα […] Σας ευχαριστώ πάρα πολύ κι εσείς βοηθάτε να κάνουμε τα όνειρά μας πραγματικότητα γιατί όταν δουλεύεις σε ένα περιβάλλον υγιές και ασφαλές τότε μπορείς να κάνεις τα όνειρά σου πραγματικότητα”.

Στη συνέχεια η Ελένη Τσολάκη ανέβασε τις φωτογραφίες από την ξεχωριστή στιγμή στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram και έγραψε: “Να μας χαίρονται κ να χαιρόμαστε…την κάθε στιγμή,τη κάθε μέρα,το κάθε λεπτό!!Με αγάπη,με αλήθεια, με όνειρα, με αγκαλιές!!!! Ευχαριστώ για τις όμορφες ευχές σας!!!!Σας αγαπώ!!”

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΕΛΕΝΗ ΤΣΟΛΑΚΗ

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ