Η παρουσιάστρια Ελεονώρα Μελέτη δέχτηκε ένα μήνυμα από follower της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, το οποίο έκανε λόγο ότι η tv hostess μοιάζει με 53 ετών και ότι ο «ποιητικό της οίστρος» οφείλεται στην «εμμηνόπαυση».

Έτσι, λοιπόν, η Ελεονώρα κοινοποίσε με instastory το μήνυμα που έλαβε και έδωσε την απάντησή της και τόνισε ότι έχει κάτι που γίνεται καλύτερο μεγαλώνοντας, την προσωπικότητα.

«Το 23χρονο αυτό κορίτσι απέδωσε τον ποιητικό μου οίστρο στην εμμηνόπαυση. Θεωρεί όπως λέει ότι είμαι 53 ετών! Μακάρι να τα φτάσω γιατί θα έχω πολλά να πω! Έχω κάτι που όσο μεγαλώνεις γίνεται καλύτερο! Λέγεται προσωπικότητα. Στη δική της εμμηνόπαυση τι θα έχει να μας δείξει που πλέον οι πόζες της θα είναι για 23χρονες; Ωστόσο για όσα χρόνια μένουν, μπορείτε να συνεχίσετε να θαυμάζετε τα επιφανειακά της κάλλη, τα οποίο προωθεί με εξαίσιο τρόπο! Μακάρι να πιάσουν τόπο!», ανέφερε η Ελεονώρα Μελέτη.

Ελεονώρα Μελέτη

Η παρουσιάστρια αυτό το διάστημα απολαμβάνει τις διακοπές της με τον σύζυγό της Θοδωρή Μαροσούλη, και την κόρη του, Αλεξάνδρα, και κοινοποιεί εικόνες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που διατηρεί. Η οικογένεια Μαρασούλη βρίσκεται στην Κεφαλλονιά.

Η Ελεονώρα Μελέτη, μάλιστα, κοινοποίησε βίντεο όπου κολυμπά και εκθείασε τη φύση, ενώ το αποτέλεσμα των στιγμιοτύπων οφείλεται στον αδερφό της, Δημήτρη.

Ελεονώρα Μελέτη: Η κόρη της την έκανε σκίτσο και εκείνη το μοιράστηκε στο instagram

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΕΛΕΟΝΩΡΑ ΜΕΛΕΤΗ

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ