Η παρουσιάστρια του Mega Καλημέρα», Ελεονώρα Μελέτη, παραχώρησε δηλώσεις στους reporters που τη συνάντησαν. Ευδιάθετη και με ευγένεια απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις και μίλησε τόσο για την επαγγελματική της πορεία την τρέχουσα σεζόν όσο και για την οικογένειά της.

«Το φλουρί το κέρδισε ο σύζυγος και νομίζω ότι είναι η χρονιά του, γιατί το κέρδισε και στο σπίτι και στο θέατρο», ανέφερε αρχικά για τον Θοδωρή Μαροσούλη.

Η Ελεονώρα Μελέτη, ωστόσο, μίλησε και για την τηλεοπτική χρονιά που διανύουμε και έκανε μια ενδιφέρουσα τοποθέτηση.

ελεονώρα μελέτη

«Ιδιαίτερη και ανταγωνιστική η φετινή τηλεοπτική χρονιά. Είμαι επαγγελματίας και όλοι οι επαγγελματίες της τηλεόρασης έχουμε περάσει τις καλές μας στιγμές και τις λιγότερο καλές μας. Δεν υπάρχει άνθρωπος που να πηγαίνει μόνο καλά ή κακά. Αντιμετωπίζω κάθε χρονιά ακριβώς το ίδιο», σημείωσε.

Παράλληλα, η Ελεονώρα Μελέτη αναφέρθηκε στο πρώτο της επάγγελμα ως μεταφράστριας. Η παρουσιάστρια του Mega ανέλαβε την μετάφραση–απόδοση του ιταλικού θεατρικού έργου «Τέλειοι ξένοι» (Perfetti Sconosciuti) στα ελληνικά. «Οι μεταφράσεις ήταν το πρώτο μου επάγγελμα, κι αν μού ξαναζητήσει ο σύζυγος να κάνω μια ακόμα μετάφραση θα δεχτώ αν κάνουμε μια καλή συμφωνία, γιατί η πρώτη έγινε τσάμπα».

Τέλος, η Ελεονώρα αναφέρθηκε στην κόρη της, Αλεξάνδρα Μαροσούλη: «Πρόσφατα μού είπε ότι θέλει να γίνει μαγείρισσα και να λέει ειδήσεις κι εκεί με έπιασε λίγο η καρδιά μου. Μετά μου είπε “εμείς οι ηθοποιοί” όπου κι εκεί σφίχτηκε η καρδιά μου».

Η Ελεονώρα Μελέτη γιορτάζει 5 χρόνια γάμου και μας δείχνει αδημοσίευτες φωτογραφίες

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ