Μια αποκάλυψη για τις πρώτες διακοπές της με τον σύζυγό της Θοδωρή Μαρουσούλης έκανε η Ελεονώρα Μελέτη στον αέρα του “Mega Καλημέρα”. Η δημοφιλής παρουσιάστρια αποκάλυψε σε τηλεθεατές και συνεργάτες της τον λόγο για τον οποίο νοίκιασε ξεχωριστό δωμάτιο στις πρώτες διακοπές της με τον σύζυγό της.

«Μου έχει τύχει στις πρώτες διακοπές με τον Θοδωρή να μη νιώθω πολύ άνετα και πήγα και νοίκιασα άλλο δωμάτιο. Του είπα την αλήθεια: “δεν μπορώ να είσαι όχι στο δίπλα δωμάτιο αλλά ούτε στο ίδιο νησί”. Αισθανόμουν ανασφάλεια», ανέφερε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια.

Η Ελεονώρα Μελέτη και ο Θοδωρής Μαροσούλης έχουν αποκτήσει μια κόρη, την Αλεξάνδρα, την οποία υπεραγαπούν και μάλιστα ο φωτογραφικός φακός τους έχει απαθανατίσει αρκετές φορές σε εξόδους!

Ελεονώρα Μελέτη: Η δημόσια εξομολόγηση για την επέτειο του γάμου της με τον Θοδωρή Μαροσούλη

Ηπαρουσιάστρια και ο Θοδωρής Μαροσούλης γιόρτασαν πρόσφατα την τέταρτη επέτειο του γάμου τους και εκείνη έκανε μια τρυφερή ανάρτηση στο Instagram. Με μια κοινή και τρυφερή φωτογραφία τους, επέλεξε να ευχηθεί δημόσια στον σύζυγό της και να εξηγήσει γιατί είναι σημαντικά τα τέσσερα χρόνια γάμου για εκείνη.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΕΛΕΟΝΩΡΑ ΜΕΛΕΤΗ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ