Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη φιλοξενήθηκε στην εκπομπή “Dot” και προέβη σε νέες αποκαλύψεις για την προσωπική της ζωή αλλά και για τη νέα της συνεργασία με το Σταμάτη Κραουνάκη.

Η γνωστή ερμηνεύτρια μίλησε με τα πιο τρυφερά λόγια για τον συνεργάτη της στη νέα της δουλειά και μεγάλο συνθέτη Σταμάτη Κραουνάκη ενώ δεν δίστασε να απαντήσει στις φήμες που την θέλουν να είναι έγκυος.

Αναφορικά με τα δημοσιεύματα περί εγκυμοσύνης είπε: “Δεν έχω καταλάβει για ποιον λόγο γράφονται πράγματα κατά καιρούς για εμένα. Ειδικά αυτό όμως, μου είχε κάνει εντύπωση. Εγώ ούτε την ξαδέρφη μου δεν θα ρωτούσα, για κάτι τόσο προσωπικό. Δεν ξέρω, γιατί γράφουν συνέχεια ότι είμαι έγκυος. Ίσως επειδή έχω λόρδωση και πετάει η κοιλιά μου;”.

Αίσθηση προκάλεσαν και τα όσα δήλωσε για τη μεγάλη της διαφορά με τον σύζυγό της: «Έχω την τάση να κλείνομαι κι αυτό είναι ένα πράγμα που νιώθω ότι δεν αρέσει στον Σπύρο. Νιώθει πάντα μια αμηχανία με αυτό, με ρωτάει αν έχω κάτι, θέλει να το “σπάσει” αμέσως. Κατευθείαν μου λέει να πάμε έξω. Είναι πολύ κοινωνικός, οπότε του πέφτει λίγο βαρύ. Όταν στα καλά καθούμενα τα ρολά κατεβαίνουν και πέφτεις, ο άλλος το παρατηρεί και λέει “κάποιο πρόβλημα έχει αυτή, όλο κάτι της φταίει”. Αυτή η ανάγκη μου γεννιέται πολύ ξαφνικά, αλλά μάλλον είναι λίγο αντιπαθητικό όλο αυτό.

Αυτό που δεν μπορώ εγώ να διαχειριστώ στον Σπύρο είναι η τόσο έντονη κοινωνικότητα κι η χαρούμενή του διάθεση. Με φρικάρει, δεν γίνεται να είμαστε συνέχεια χαρούμενοι. Αυτός ακόμα κι αν δεν είναι, έχει τη διάθεση να γίνει, εγώ δεν την έχω. Αν ήμασταν το ίδιο κι οι δύο, θα ήταν τραγωδία. Δεν σε συνεπαίρνει ένας άνθρωπος που είναι ίδιος με εσένα», συμπλήρωσε η Ελεωνόρα Ζουγανέλη.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ