Κανείς δεν έχει παραδεχτεί και κανείς δεν έχει αρνηθεί τη σχέση τους. Όμως η Ελεονώρα Ζουγανέλη και ο Νίκος Συρίγος είναι ζευγάρι, και μάλιστα από τα πιο ερωτευμένα της ελληνικής show biz.

Σε κάθε περίπτωση προσπαθούν να κρατήσουν τη σχέση τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Και στις συνεντεύξεις τους δεν μιλούν ανοιχτά ο ένας για τον άλλο, αν και παραδέχονται πως βρίσκονται σε σχέση.

Για παράδειγμα η Ελεωνόρα βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή του ΑΝΤ1, The 2night show, το βράδυ της Τρίτης 21/11. Εκεί είπε για την προσωπική της ζωή: «Μου επιτρέπεις να πω ότι είμαι όλον αυτόν τον μήνα ευτυχισμένη; Αλήθεια! Είμαι πολύ ευτυχισμένη αυτή την περίοδο για πολλά πράγματα, μικρά μεγάλα, είμαι σε μία στιγμή που το απολαμβάνω».

«Είμαι πολύ διακριτικός και θα παραμείνω διακριτικός. Δεν θα πω και δεν θα ανακοινώσω τίποτα. Δεν μου αρέσει που ασχολούνται με την προσωπική μου ζωή», δήλωνε ο Νίκος Συρίγος μιλώντας στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού.

Η πρώτη φορά που τους είδαμε μαζί σε δημόσια εμφάνιση ήταν στις αρχές Σεπτεμβρίου, όταν ο Νίκος Συρίγος και η Ελεωνόρα Ζουγανέλη πραγματοποίησαν την πρώτη τους κοινή δημόσια έξοδο στο Ηρώδειο για να απολαύσουν τη συναυλία του Σταύρου Ξαρχάκου.

Πριν μερικές πραγματοποίησαν μια ρομαντική απόδραση στη Ρώμη, όπου απόλαυσαν τον έρωτά τους μακριά από αδιάκριτα βλέμματα, κάμερες και φωτογράφους. Κι ενώ δεν υπάρχουν κοινές φωτογραφίες από τις αναρτήσεις της Ελεονώρας καταλαβαίνουμε πως ήταν ένα πολύ αναζωογονητικό ταξίδι.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ