Ελεωνόρα Ζουγανέλη: «Πολλοί σύντροφοί μου δεν μπόρεσαν να με διαχειριστούν, γι’ αυτό και δεν μείναμε μαζί»

Η τραγουδίστρια βρέθηκε καλεσμένη στη διαδικτυακή εκπομπή «Θάρρος ή αλήθεια» και μίλησε για τον έρωτα, τον γάμο και τη σχέση της με τον πατέρα της.

Ελεωνόρα Ζουγανέλη: «Πολλοί σύντροφοί μου δεν μπόρεσαν να με διαχειριστούν, γι’ αυτό και δεν μείναμε μαζί»
«Μου αρέσει να γλυκοκοιτάνε τον σύντροφό μου άλλες γυναίκες. Θα αναρωτιόμουν αν δεν τον κοιτούσε καμία»

Η ίδια είναι ένα όνομα που αναζητιέται συχνά στο διαδίκτυο, κυρίως όμως για τις σχέσεις της, γι’ αυτό και σχολίασε: «Ένας άνθρωπος που έχει ζωή, έχει σχέσεις και χωρισμούς. Δεν καταλαβαίνω τι ενδιαφέρον μπορεί να προκαλέσει σε κάποιον να θέλει μάθει για την προσωπική ζωή μου. Προφανώς προκαλεί κάποιο ενδιαφέρον. Σιγά, σιγά το αποδέχομαι… Τον έκανα και τον γάμο, ήταν μια εμπειρία ωραία, όσο κράτησε».

Για τη σχέση της με τον πατέρα της, Γιάννη Ζουγανέλη, η Ελεωνόρα είπε: «Η σχέση με τον πατέρα μου έχει περάσει απ’ όλες τις φάσεις. Για αυτό χαίρομαι και τη σχέση που έχουμε. Δεν ήταν μια σχέση που ξεκίνησε και ήταν όπως είναι σήμερα, έχει περάσει από τα πάνω και τα κάτω της, τσακωμούς, φθορές, υποτίμηση.

Ελεωνόρα Ζουγανέλη: «Πολλοί σύντροφοί μου δεν μπόρεσαν να με διαχειριστούν, γι’ αυτό και δεν μείναμε μαζί»

Σε αυτή τη φάση που με συναντάς τον αγαπάω πάρα πολύ για να μπορούσα να πω ότι κάτι θα ήθελα να αλλάξει στη ζωή του. Κατά βάση μου μένει ότι είναι ένας καλός άνθρωπος, έχει υπάρξει και ένας καλός πατέρας με λάθη. Η βάση είναι καλοσύνη. Τώρα που έχω μπει και εγώ σε αυτή τη δουλειά, καταλαβαίνεις ότι είμαστε άνθρωποι…».

Όταν ρωτήθηκε για τη ζήλια και τον έρωτα, η ερμηνεύτρια σημείωσε: «Σε έναν άνδρα με γοητεύει το καθαρό βλέμμα, η ζεστασιά των ανθρώπων, να είναι φροντιστικός. Να είναι ο χαρακτήρας του έτσι. Δεν είμαι ζηλιάρα. Σιχαίνομαι εγώ τη ζήλια, δεν μπορώ να με ζηλεύουν, τρελαίνομαι, υποφέρω. Μπορεί να έχω πιέσει τον εαυτό μου να μη ζηλεύω. Πολλοί σύντροφοί μου δεν μπόρεσαν να με διαχειριστούν, γι’ αυτό και δεν μείναμε μαζί.

«Σε έναν άνδρα με γοητεύει το καθαρό βλέμμα, η ζεστασιά των ανθρώπων, να είναι φροντιστικός»

Δεν θα χώριζα αν ο σύντροφός μου φλέρταρε με άλλες, αλλά δεν θα έμενα σε σχέση αν με είχαν κερατώσει. Το φλερτ είναι αναζωογονητικό, δεν θα ήθελα να είμαι με έναν άνθρωπο που δεν τον γούσταρε άνθρωπος. Μου αρέσει να γλυκοκοιτάνε τον σύντροφό μου άλλες γυναίκες. Θα αναρωτιόμουν αν δεν τον κοιτούσε καμία», κατέληξε.

Δείτε παρακάτω ολόκληρη την εκπομπή:

Πηγή: Youtube

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΕΛΕΩΝΟΡΑ ΖΟΥΓΑΝΕΛΗ, ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ