Καλεσμένη στο «Πρωινό« βρέθηκε η Ελίνα Παπίλα και αναφέρθηκε στη σχέση της με τον Γιώργο Καρτελιά, με τον οποίο συνεργάστηκε στο «[email protected]» πριν αναλάβουν ο Ετεοκλής Παύλου και η Ελένη Χαζτζίδου.

Η παρουσιάστρια, σημείωσε: «Με τον Γιώργο Καρτελιά ήμασταν πολύ στενοί συνεργάτες γιατί κάναμε χρόνια μαζί ραδιόφωνο, πέρυσι ήμασταν μαζί στο πρωινό, αυτή τη στιγμή τα ωράρια είναι πολύ ζόρικα. Μιλάμε όμως, μίλησα και εχθές μαζί του».

Ακόμα, εξομολογήθηκε η Ελίνα Παπίλα: «Δεν τσακωθήκαμε. Κάποια στιγμή πηγαίναμε με ξεχωριστά αυτοκίνητα, γιατί υπήρξαν διαφορετικές υποχρεώσεις κατά τη διάρκεια της τηλεοπτικής σεζόν και μας κοίταζαν με ποιο αυτοκίνητο θα έρθουμε».

ελίνα παπίλα

Για την Ελένη Χατζίδου και τον Ετεοκλή Παύλου, ανέφερε: «Έχω δει την Ελένη Χατζίδου και τον Ετεοκλή Παύλου. Εμένα μου φαίνεται μια χαρούμενη εκπομπή. Εγώ δεν πιστεύω ότι ήταν άσχημα τα νούμερα πέρυσι. Ήταν μια συμπαθητική χρονιά και να συνυπολογίσουμε ότι εμείς ήμασταν άγνωστοι στο τηλεοπτικό κοινό. Αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα δεν ξέρω αν το 100% ψυχαγωγία μπορεί να υπηρετηθεί έτσι και να το αγκαλιάσει και ο κόσμος. Υπάρχουν πράγματα με πολύ μεγάλη βαρύτητα γύρω μας».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΕΛΙΝΑ ΠΑΠΙΛΑ, , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ