Ελισάβετ Κωνσταντινίδου: Μίλησε για τη σχέση της με την Άννα Βίσση 

Καλεσμένη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου έδωσε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε τόσο στη σχέση της με την Άννα Βίσση όσο και με τον Λάκη Λαζόπουλο.

Ελισάβετ Κωνσταντινίδου: «Θα ήθελα να ήμουν άντρας για να πήγαινα την Άννα Βίσση στα ουράνια»

Για την Άννα Βίσση είπε μεταξύ άλλων: 

«Είναι δοτική, είναι γλυκιά, είναι συντροφική. Πραγματικά, θα ήθελα να είμαι άντρας και να την πήγαινα στα ουράνια. Αυτή η γυναίκα είναι για αγκαλιές. Ενώ την βλέπεις πάνω στην σκηνή και λες θα τρελαθώ, τι ενέργεια, τα έχω χάσει μαζί της, στο σπίτι είναι κοριτσάκι».

Η αγαπημένη ηθοποιός αναφέρθηκε και στη σχέση της με τον Λάκη Λαζόπουλο:

«Ο Λάκης Λαζόπουλος είναι πατρικός και φιλικός. Έχουμε μία ωραία παρέα, τα αγαπάω πολύ τα παιδιά. Γελάμε και πάνω στην σκηνή, ο Λάκης είναι πολύ έξυπνος. Τον θαυμάζω. Ο Λάκης είναι νερό που τρέχει, δεν στέκεται, αλλά μπορώ να ακολουθήσω σε αυτά τα ρέματα.

Πεθαίνουμε, ερχόμαστε, ξαναρχόμαστε… Αυτό πιστεύω, ότι ερχόμαστε για να εξελιχθούμε, γι’ αυτό και η ζωή είναι δύσκολη. Φεύγουμε και οι ψυχές ενσαρκώνονται ξανά για να τελειοποιήσουν ότι δεν έχουν κάνει σωστά. Δεν επιζητώ το χάδι, τα καταφέρνω μόνη μου. Υπάρχουν βέβαια στιγμές που θες ένα χάδι, κάποιον να σου πει ένα μπράβο. Στις παρέες είμαι η μαμά»

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΕΛΙΣΑΒΕΤ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΟΥ, ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ