Η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου και «Οι Συμπέθεροι απ’ τα Τίρανα» πραγματοποίησαν την επίσημη πρεμιέρα τους και η κόρη της ηθοποιού, και επίσης ηθοποιός, Μαρία Χάνου, έδωσε το «παρών».

Η σειρά του Mega αγαπήθηκε από το κοινό κι έτσι ο Μιχάλης Ρέππας και ο Μιχάλης Παπαθανασίου την επανέφεραν ξανά στο θέατρο σε σκηνοθεσία Σταύρου Καραγιάννη. Άλλωστε, το θεατρικό παιζόταν από το 2008 μέχρι το 2012 με τεράστια επιτυχία.

Ελισάβετ Κωνσταντινίδου

Η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου έδωσε τον καλύτερό της εαυτό και η Μαρία Χάνου απόλαυσε τη μητέρα της επί σκηνής, όπως και το υπόλοιπο καστ ηθοποιών. Οι δύο γυναίκες πόζαραν χαμογελαστές στον φωτογραφικό φακό.

«Έκανα το καλύτερο που μπορούσα σύμφωνα με τις ικανότητες μου σαν μαμά. Όταν μου είπε ότι θέλει να γίνει ηθοποιός αντέδρασα. Με κορόιδεψε όμως γιατί είναι ένα έξυπνο παιδί. Με έβαλε και την γράψαμε σε μια σχολή που πέρασε στην Σπάρτη, και με τον μπαμπά της συνεννοήθηκε να δώσει σε δραματική σχολή γιατί κατά βάθος ήξερε ότι εγώ δεν ήθελα να ακολουθήσει το επάγγελμα των γονιών της και δεν ήξερα. Την τρόμαξα και βρήκε τρόπο», είχε αναφέρει σε συνέντευξή της η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου στο «Ενώπιος Ενωπίω».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ