Η Ελισάβετ Μουτάφη βρέθηκε στην ΕΡΤ και συγκεκριμένα στην εκπομπή «Στούντιο 4» για να παραχώρησει μία συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης, στην οποία μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον αντίκτυπο που είχε ο θάνατος του πατέρα της, στον ψυχισμό της.

Η ίδια, παραδέχτηκε ότι η φετινή χρονιά ήταν για εκείνη πάρα πολύ δύσκολη.

Ελισάβετ Μουτάφη

Συγκεκριμένα είπε: «Βρίσκομαι εδώ γιατί έχω ανάγκη να βρίσκομαι εδώ. Η φετινή χρονιά για εμένα ήταν πάρα πολύ δύσκολη. Ο χαμός του πατέρα μου με έχει κυριολεκτικά διαλύσει. Δεν μπορώ να το διαχειριστώ ακόμα. Έχασα και το σκυλάκι μου που ήταν οικογένεια. Είναι πολύ δύσκολα τα πράγματα μέσα μου. Το παλεύω να το διαχειριστώ αλλά είναι δύσκολο. Πέρα από τον άντρα μου, την οικογένειά μου. Μέχρι πριν λίγο καιρό, σηκωνόμουν κι΄ έκλαιγα.».

Η Ελισάβετ Μουτάφη, μίλησε ακόμα και για τον τρόπο που γνώρισε το σύζυγό της. Μάλιστα, η ίδια παραδέχτηκε ότι γνώρισε τον σύζυγό της από την ηθοποιό και φίλη της Μαρίνα Ασλάνογλου. «Η Μαρίνα Ασλάνογλου μας γνώρισε. Μου είπε ότι ο Μάνος ήθελε να με γνωρίσει. Οπότε ναι, αυτό που μου αρέσει περισσότερο στον Μάνο είναι ότι παρόλο που έχει δύο παιδιά και είναι χωρισμένος με μία υπέροχη σύζυγο, είπε “Θέλω να γνωρίσω την Ελισάβετ”, δεν το έφερε έμμεσα, αλλά άμεσα. Και έτσι, εγώ πείστηκα και πήγα στο ραντεβού. Και μείναμε μαζί από το τρίτο ραντεβού» αποκάλυψε η ίδια.

Η γνωστή ηθοποιός, αυτόν τον καιρό, ετοιμάζεται για τη νέα συναρπαστική σειρά μυθοπλασίας της ΕΡΤ, «Το βραχιόλι της φωτιάς» η οποία είναι βασισμένη στο ομότιτλο βιβλίο της Βεατρίκης Σαΐας-Μαγρίζου, με τη σκηνοθετική σφραγίδα του Γιώργου Γκικαπέππα και την ευαίσθητη ματιά των Νίκου Απειρανθίτη και Σοφίας Σωτηρίου.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ