Έλλη Κοκκίνου: Σε μια ανασκόπηση της ζωής της με έντονα εξομολογητική διάθεση προχώρησε χθες το βράδυ

Η τραγουδίστρια ήταν μία από τις χθεσινές καλεσμένες του Σταύρου Θεοδωράκη και μίλησε για τα ταμπού, τις συνήθειές της, την ηλικία της και τον χρόνο που περνά.

Έλλη Κοκκίνου: Σε μια ανασκόπηση της ζωής της με έντονα εξομολογητική διάθεση προχώρησε χθες το βράδυ

Η Έλλη Κοκκίνου αποκάλυψε: «Όλα αυτά τα χρόνια δεν καπνίζω, δεν πίνω αλκοόλ, δεν ξενυχτάω άσκοπα και τρέφομαι πάρα πολύ σωστά.

Όλο αυτό στα 30 και τα 25 δεν καταλαβαίνουμε πόσο καλό μας κάνει και όσο περνούν τα χρόνια και μας βαραίνει την πλάτη, στα 40 κάτι σε επιβραβεύει η ζωή. Θα γίνω τον Ιούλιο 54. Δεν έχω κάνει ακόμη πλαστικές. Φοβάμαι πάρα πολύ το νυστέρι, μην ξυπνήσω και με δω παραποιημένη».

Στη συνέχεια, η Έλλη Κοκκίνου προσέθεσε: «Βλέπω πράγματα που με ενοχλούν στο πρόσωπό μου. Δεν κάνω botox. Να κάνω μια φορά τον χρόνο, γιατί δεν μου αρέσει το παγωμένο βλέμμα. Μου αρέσει η φυσικότητα. Πού και πού μία φορά τον χρόνο θα κάνω κι αυτό ελαφρύ για να μην χαραχθούν ρυτίδες. Όσο πιο απλό, όσα πιο λίγα τόσο πιο μικρές δείχνουμε εμείς οι γυναίκες. Σε 5 χρόνια δεν ξέρω τι θα κάνω».

Η Έλλη Κοκκίνου απάντησε και στην ερώτηση περί του αν η ομορφιά αποτελεί διαβατήριο στον χώρο του θεάματος: «Σίγουρα η εμφάνιση παίζει σημαντικό ρόλο σε μια δουλειά που έχει προβολή. Ήμουν ένα γλυκό κορίτσι, όταν με ετοίμαζαν ήμουν πιο εντυπωσιακή. Στην σκηνή ήμουν σέξι, αλλά δεν φτάνει μόνο αυτό. Μπορεί να ήμουν σέξι, αλλά ήταν θηλυκά τα ρούχα που φορούσα.

Νομίζω ότι ποτέ δεν το πούλησα έτσι. Η ομορφιά ανοίγει πόρτες, είναι ντε φάκτο. Δεν πούλησα την ομορφιά μου για να κερδίσω κάτι. Θέλω να είμαι όμορφη, προσπάθησα για αυτό γιατί είχα πάρει κιλά κάποια στιγμή. Πάσχισα πολύ για να τα χάσω. Η ομορφιά ναι μεν είναι διαβατήριο, αλλά δεν φτάνει αυτό. Δεν θα πείσεις τον κόσμο για πολλά χρόνια επειδή είσαι όμορφος ή όμορφη».

Ενώ κατέληξε: «Τώρα βγαίνω με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση από ότι στα 33 μου. Αυτή η 20ετία με έχει αλλάξει τόσο πολύ εσωτερικά, οι ατέλειες μου είναι περισσότερες λόγω ηλικίας, αλλά εγώ αισθάνομαι πολύ πιο σίγουρη για μένα».

Δείτε παρακάτω τη συνέντευξή της:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΕΛΛΗ ΚΟΚΚΙΝΟΥ, ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ