Μία και μόνο εμφάνιση στην καρδιά της Νέας Υόρκης ήταν αρκετή για την Έλλη Κοκκίνου ώστε να ξεσηκώσει τους Έλληνες που ζουν στην αμερικανική μεγαλούπολη. Αφορμή στάθηκε o ετήσιος χορός του “The Hellenic Initiative”, του μη κερδοσκοπικού φιλανθρωπικού ιδρύματος που φέτος γιόρτασε τα δέκα χρόνια λειτουργίας του και έχει ιδρυθεί απο επιφανείς Έλληνες της διασποράς.

Φορόντας μια εντυπωσιακή κόκκινη δημιουργία των MI-RŌ, η τραγουδίστρια εμφανίστηκε στην σκηνή του εμβληματικού χώρου του Cipriani στην Wall Street ερμηνέυοντας τις πιο γνωστές της επιτυχίες κάνοντας τους καλεσμένους που έδωσαν το παρόν να παραμιλούν απο την άκρως εντυπωσιακή της εμφάνιση.

Ανάμεσα σε εκείνους που παραβρέθηκαν στην άκρως λαμπερή και εντυπωσιακή εκδήλωση ήταν η Μαρί Σαντάλ με τον Πρίγκιπα Παύλο, η πρέσβειρα της Ελλάδας στην Ουάσινγκτον Αλεξάνδρα Παπαδοπούλου, ο ελληνικής καταγωγής αμερικάνος πρέσβευτἠς στην Ελλάδα Τζόρτζ Τσούνης, ο επικεφαλής της Pfizer Άλμπερτ Μπουρλά ο οποίος ήταν και το τιμώμενο πρόσωπο της βραδιάς αλλά και ο 14χρόνος γιος της Έλλης Κοκκίνου, Αλέξανδρος Βασιλειάδης.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ