Μία σπάνια συνέντευξη παραχώρησε η Έλλη Στάη, το βράδυ της Πέμπτης, στην εκπομπή «Πρωταγωνιστές» με τον Σταύρο Θεοδωράκη.  Το θέμα ήταν η ομορφιά και η δημοσιογράφος, που πρόσφατα έκλεισε τα 70, μίλησε για όλα!

Εντυπωσιακή, με δερμάτινο κολάν και γόβες, απέδειξε ότι η συμφιλίωση της με τον χρόνο είναι αδιαμφισβήτητη.

«Δεν ακολουθώ κάποιο σχέδιο για να παραμείνω όμορφη. Κάθε χρόνο αποδέχεσαι κάποιες φθορές. Τις βλέπεις και τις αποδέχεσαι. Αν με ρωτήσεις αν με πειράζει πιο πολύ να χάσω ένα κομμάτι από το μυαλό μου ή να χάσω ρυτίδες, θα σου πω φέρε ζάρες, ρυτίδες και άσε το μυαλό μου ανέπαφο», δήλωσε χαρακτηριστικά η Έλλη Στάη.

Έλλη Στάη
Στιγμιότυπο από τη συνέντευξη στον ALPHA

«Η ομορφιά και η νεότητα δεν σημαίνουν πως θα σου ανοίξουν ντε και καλά τις πόρτες. Και η ομορφιά δεν εννοείς μόνο την όψη, αλλά όλο αυτό που κουβαλάει μια όμορφη γυναίκα. Και αν δε κουβαλάει εγκέφαλο και ψυχή δεν είναι ποτέ όμορφη. Ανεγκέφαλη ομορφιά δεν υπάρχει», τόνισε.

«Είμαι 70. Και το λέω αφού είναι γραμμένο παντού», είπε σε άλλο σημείο της συνέντευξης χαριτολογώντας.

Έλλη Στάη
Η δημοσιογράφος εντυπωσίασε με τις δηλώσεις της

Η σιδηρά κυρία της ενημέρωσης παραδέχτηκε, επίσης, ότι θα γίνει για τρίτη φορά γιαγιά: «Έχω δύο εγγόνια και αναμένω και τρίτο. Τρελαίνομαι από χαρά όταν με φωνάζουν γιαγιά! Έχω ζωντανή σχέση με τη ζωή. Αισθάνομαι 25 χρόνων»…

Κεντρική φωτογραφία: Papadakis Press

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΕΛΛΗ ΣΤΑΗ, ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ