Ο Elliot Page μοιράζεται την προσωπική του εμπειρία, ανακοινώνοντας την κυκλοφορία των επερχόμενων απομνημονευμάτων του “Pageboy”, τα οποία πρόκειται να εκδοθούν το 2023 και θα εμβαθύνουν στο συναισθηματικό του ταξίδι μέχρι τη στιγμή που αποφάσισε να αλλάξει το σώμα του.

Η Flatiron Books αποκάλυψε λεπτομέρειες για το βιβλίο και οι αναγνώστες θα μάθουν περισσότερες πληροφορίες για τη «σχέση του Page με το σώμα του, τις εμπειρίες του ως ένα από τα πιο διάσημα τρανς άτομα στον κόσμο», μοιράζοντας τις σκέψεις του για διάφορα θέματα, όπως «ψυχική υγεία, επίθεση, έρωτας, σχέσεις, σεξ και ο βόθρος που μπορεί να είναι το Χόλιγουντ».

Elliot Page

Ο 34χρονος έγραψε ιστορία, και έγινε ο πρώτος ανοιχτά τρανς άνδρας που βρέθηκε στο εξώφυλλο του περιοδικού “Time”, δηλώνοντας τότε ότι «αναμένει πολλή υποστήριξη και αγάπη και ένα τεράστιο ποσό μίσος και τρανσφοβία».

Ο Elliot Page είναι επίσης γνωστός για τον ακτιβισμό του, διαδίδοντας συνεχώς την ευαισθητοποίησή του και παλεύοντας για την ισότητα. Παλαιότερα είχε περιγράψει το ταξίδι του ως «όχι μόνο κάτι που του άλλαξε τη ζωή, αλλά και ως κάτι σωτήριο» ενώ απάντησε σε επιθέσεις κατά της τρανς κοινότητας.

«Ξέρουμε ποιοι είμαστε. Οι άνθρωποι προσκολλώνται σε αυτές τις σταθερές ιδέες σχετικά με το φύλο επειδή κάνει τους ανθρώπους να αισθάνονται ασφαλείς. Αλλά αν μπορούσαμε απλώς να γιορτάσουμε όλες τις υπέροχες περιπλοκές των ανθρώπων, ο κόσμος θα ήταν ένα καλύτερο μέρος».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ELLIOT PAGE,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ