Η τραγουδίστρια του “Genesis”, Grimes, αναγκάστηκε να αποκαλύψει στο Vanity Fair, ότι εκείνη και ο μεγιστάνας της Tesla, Έλον Μασκ, υποδέχτηκαν κρυφά ένα κοριτσάκι αφού η κόρη της άρχισε να κλαίει από τον επάνω όροφο.

«Έχει και λίγο κολικούς», είπε χαρακτηριστικά, καθώς ο δημοσιογράφος ρώτησε τι συνέβαινε, και η μουσικός σημείωσε ότι το πρώτο της παιδί ήταν με τον πατέρα του. Η Grimes αποκάλυψε ότι το όνομα της κόρης τους είναι Exa Dark Siderael, αλλά την αποκαλούν Y, κάτι που ταιριάζει δεδομένου ότι ο μεγαλύτερος αδερφός της αναφέρεται ως X. Μάλιστα, η κόρη τους ήρθε στη ζωή με παρένθετη μητέρα.

Η Y γεννήθηκε τον Δεκέμβριο του 2021 μέσω παρένθετης μητέρας, λίγους μήνες αφότου αυτή και ο μεγιστάνας είχαν χωρίσει. «Ζούμε σε χωριστά σπίτια. Είμαστε οι καλύτεροι φίλοι. Βλέπουμε ο ένας τον άλλον όλη την ώρα. Απλώς έχουμε τα δικά μας πράγματα που συμβαίνουν και δεν περιμένω από άλλους να το καταλάβουν», εξήγησε.

Έλον Μάσκ

Το ζευγάρι ελπίζει να μεγαλώσει ακόμη περισσότερο την οικογένειά του, λέγοντας στο Vanity Fair ότι «πάντα ήθελαν τουλάχιστον τρία ή τέσσερα παιδιά». Ο δισεκατομμυριούχος, ο οποίος παντρεύτηκε τρεις φορές, δύο φορές με την Talulah Riley, έχει πέντε γιους. Ο πρώτος του γιος, δυστυχώς, πέθανε από σύνδρομο αιφνίδιου βρεφικού θανάτου, σε ηλικία 10 εβδομάδων το 2002.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ