Η Ελπίδα Νίνου συνεχίζει την κατάθεσή της και σήμερα στο Μικτό Ορκωτό δικαστήριο Αθηνών. Λίγο μετά τις 09.00 εκείνη και ο Πέτρος Φιλιππίδης κατέφθασαν στο Δικαστήριο.

Κι οι δυο τους ήταν αμίλητοι ενώ σε ερώτηση που της έκανε η Βιβή Μπουγιούρα για το «Happy Day» σχετικά με τη δήλωση του κ. Λαμπάτου ότι τα ήξερε όλα όσα συνέβαιναν με τον Πέτρο Φιλιππίδη κι «ότι εκείνη δεν έκανε κάτι για να μη χάσει τη χλιδή της», κοίταξε τους ρεπόρτερς με απορία.

Οι δικηγόροι της πολιτικής αγωγής είχαν ζητήσει να βγει ο γιος τους, Δημήτρης, από την αίθουσα, όμως η δικηγορος τους δεν το ήθελε. Η Ελπίδα Νίνου λύγισε όταν ρωτήθηκε αν ήξερε για κάποια εξωσυζική σχέση του συζύγου της. «Έχω περάσει πάρα πολύ δύσκολα με τον Πέτρο αλλά αυτό που θέλω να πω ότι τιμώ το σπίτι μου, είμαι δίπλα στον γιο μου και τον σύζυγό μου. Έχω χάσει έξι παιδιά και μετά τον Δημήτρη μου γέννησα ένα νεκρό παιδί», είπε και η δίκη διεκόπη για μισή ώρα.

Οι ρεπορτερς έκαναν πολλές ερωτήσεις όμως η Ελπίδα Νίνου ήταν αμίλητη και δεν απάντησε καθόλου στις ερωτήσεις που δέχτηκε. Ο Πέτρος Φιλιππίδης και η σύζυγός του δεν μπήκαν από την πρώτη πόρτα όπως έκαναν τις προηγούμενες φορές.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΠΕΤΡΟΣ ΦΙΛΙΠΠΙΔΗΣ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ