Ο Elton John μιλάει για τη συνεργασία με την Britney Spears στο ντουέτο τους “Hold Me Closer”. Σε μια συνέντευξη στον The Guardian που δημοσιεύθηκε την Πέμπτη, ο 75χρονος John είπε ότι όταν ο παραγωγός Andrew Watt τελείωσε αρχικά το remix του τραγουδιού, το οποίο περιλαμβάνει αποσπάσματα από το “Tiny Dancer” του 1971 και το “The One” του 1992, δεν ήταν σίγουροι για το ποιος θα μπορούσε να τον ακολουθήσει στο κομμάτι.

https://www.youtube.com/watch?v=IIJa1AfjVEc

Ο Elton John είπε ότι η ιδέα να φέρει την Spears, 40 ετών, ήρθε από τον σύζυγό του, David Furnish. «Είπε ότι θα ήταν υπέροχο για την Britney Spears να το κάνει», είπε ο John στο ρεπορτάζ. “Είπα, αυτή είναι μια καταπληκτική ιδέα. Δεν είχε κάνει τίποτα για τόσο καιρό. Παρακολουθούσα αυτό που της συνέβαινε για πολύ καιρό.

Η Spears συμφώνησε, αλλά δεν μπόρεσε να πάει μαζί με τον John στο Λονδίνο για να ηχογραφήσει το κομμάτι, επειδή ήταν σε μήνα του μέλιτος με τον νέο σύζυγό της Sam Asghari. Αντίθετα, το pop icon ηχογράφησε το τραγούδι στο στούντιο στο Λος Άντζελες – ολοκληρώνοντας τα φωνητικά σε λιγότερο από δύο ώρες, σύμφωνα με τον The Guardian.

«Τραγούδησε φανταστικά», είπε ο καλλιτέχνης. “Όλοι έλεγαν ότι δεν πιστεύουν ότι μπορεί να τραγουδήσει πια. Αλλά είπα ότι ήταν εξαιρετική όταν ξεκίνησε, οπότε νομίζω ότι μπορεί. Και το έκανε, και ήμουν τόσο ενθουσιασμένη με αυτό που έκανε.”

Παρά το γεγονός αυτό, ο καλλιτέχνης πρόσθεσε ότι η τραγουδίστρια του “Oops!… I Did It Again” χρειαζόταν μια φιλική πίεση για να προχωρήσει στην κυκλοφορία του τραγουδιού. «Έπρεπε να την πείσουμε να εγκρίνει αυτό που έκανε», είπε. “Έλειπε τόσο καιρό – υπάρχει πολύς φόβος εκεί γιατί έχει προδοθεί τόσες φορές και δεν ήταν πραγματικά στη δημοσιότητα επίσημα τόσο καιρό. Την κρατούσαμε από το χέρι σε όλη τη διαδικασία, την καθησυχάζαμε ότι όλα θα πάνε καλά“.

Είναι δύσκολο όταν είσαι νέος. Η Britney ήταν διαλυμένη. Έσπασα και εγώ όταν έγινα νηφάλιος. Ήμουν σε ένα τρομερό μέρος. Έχω περάσει αυτό το συναίσθημα και είναι φρικτό“, είπε ο Elton John. «Ευτυχώς, είμαι νηφάλιος για 32 χρόνια και είναι ό,τι πιο ωραίο έχω κάνει ποτέ. Τώρα έχω την εμπειρία να μπορώ να συμβουλεύω τους ανθρώπους και να τους βοηθάω γιατί δεν θέλω να δω κανέναν καλλιτέχνη σε σκοτεινό μέρος“, συμπλήρωσε.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΕΛΤΟΝ ΤΖΟΝ, ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ