Ο Έλτον Τζον αποτελεί έναν θρυλικό για πολλούς τραγουδοποιό και με τον σύζυγό του Ντέιβιντ Φέρνις αποτελούν ένα αγαπημένο ζευγάρι. Οι δυο τους παντρεύτηκαν το 2014 και έχουν αποκτήσει δύο γιους, τον 12χρονο Zachary και τον 10χρονο Elijah.

Το ζευγάρι έχει μοιραστεί εικόνες με τους γιους του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και έχουν δόση μια γεύση από την οικογενειακή ζωή τους στο κοινό.

Ο Έλτον Τζον έχει κοινοποιήσει στο παρελθόν φωτογραφίες από τις οικογενειακές του διακοπές, καθώς και από τον χρόνο στο σπίτι με τον σύζυγό του και τα παιδιά τους.

Έλτον Τζον

Τον Δεκέμβριο του 2010, ο Έλτον Τζον και και ο Ντέιβιντ Φέρνις υποδέχτηκαν τον πρώτο τους γιο, Zachary Jackson Levon Furnish-John, μέσω παρένθετης μητέρας. Σύμφωνα με τη MailOnline, το ζευγάρι φέρεται να πλήρωσε την παρένθετη μητέρα, της οποίας η ταυτότητα κρατήθηκε κρυφή, ένα εφάπαξ ποσό για να γεννήσει το πρωτότοκό τους και μόλις τρία χρόνια αργότερα, το ζευγάρι χρησιμοποίησε την ίδια γυναίκα για να υποδεχτεί τον δεύτερο γιο του.

Τον Ιανουάριο του 2013, ο Έλτον Τζον και ο Ντέιβιντ Φέρνις υποδέχτηκαν τον δεύτερο γιο τους, Elijah Joseph Daniel Furnish-John. Ο τραγουδιστής είχε μάλιστα αναφέρει: «Και οι δυο μας λαχταρούσαμε να κάνουμε παιδιά, αλλά το ότι τώρα έχουμε δύο γιους είναι σχεδόν απίστευτο».

Ο Έλτον Τζον και ο Ντέιβιντ Φέρνις επέλεξαν να κρατήσουν κρυφό το όνομα της παρένθετης μητέρας από το κοινό για να προστατεύσουν την ταυτότητά της. Τα παιδιά τους δεν προβάλλονται στα φώτα, όμως ο Έλτον και ο Ντέιβιντ έχουν εκφράσει την περηφάνια του πολλές φορές.

Πέρυσι, οι γιοι τους βρέθηκαν στη σκηνή με τον μπαμπά τους, Ντέιβιντ, και τη νονά τους Lady Gaga στο πάρτι των Όσκαρ. Ο Ντέιβιντ Φέρνις μάλιστα είχε αναφέρει πώς οι γιοι τους ήθελαν να βρεθούν στην εκδήλωση αφού ο μπαμπάς τους, Έλτον, ήταν σε περιοδεία.

Ο Έλτον Τζον είχε εκφράσει στο παρελθόν πώς θέλει οι γιοι του να μάθουν μόνοι τους την αξία των χρημάτων χωρίς να θεωρούν δεδομένη την περιουσία τους, λέγοντας στον Guardian το 2015: «Είμαι ο μπαμπάς τους, είμαι διάσημος, ζουν μια εκπληκτική ζωή. Ο Ντέιβιντ και εγώ μιλάμε γι’ αυτό όλη την ώρα, γνωρίζουμε πλήρως τις παγίδες που μπορεί να υπάρχουν».

«Δεν είναι κακομαθημένοι όσον αφορά τους κανόνες. Παίρνουν 3 λίρες χαρτζιλίκι, και η 1 λίρα είναι για φιλανθρωπία, η άλλη είναι για αποταμίευση και η λίρα που απομένει είναι για ξόδεμα. Και πρέπει να δουλέψουν για αυτό: βοήθεια στην κουζίνα, βοήθεια στον κήπο. Πρέπει να μάθουν την αξία του να κάνουν κάτι και να κερδίζουν κάτι για τον εαυτό τους», είχε επίσης τονίσει ο Έλτον Τζον.

Ο Έλτον Τζον παραδέχτηκε το 2016 ότι παρά την παγκόσμια φήμη και την επιτυχία στη μουσική, το να είσαι μπαμπάς είναι αυτό που έρχεται πρώτο.

«Αυτή ήταν η σπουδαιότερη απόφαση που πήρα, που πήραμε τα τελευταία έξι χρόνια, είναι να έχουμε αυτά τα αγόρια. Είναι το πρωταρχικό μας μέλημα. Έρχονται πρώτα και κύρια. Ξέρουν τι κάνω, αλλά ενδιαφέρονται περισσότερο, για να είμαι ειλικρινής, για τα παιχνίδια τους».

main photo: Getty Images/Ideal Image

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΕΛΤΟΝ ΤΖΟΝ, , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ