Το διάσημο μοντέλο και ηθοποιός Έμιλι Ραταϊκόφσκι ανέβασε στα τέλη Μαρτίου μία φωτογραφία της στο Instagram με σκοπό να βοηθήσει όσους πάσχουν από αγχώδεις διαταραχές κατά τη διάρκεια του εγκλεισμού τους στο σπίτι λόγω της πανδημίας του COVID-19.

Συγκεκριμένα η Έμιλι ανέβασε μία ασπρόμαυρη φωτογραφία της στην οποία κοιτάζει στο φακό και σχολίασε σχετικά «Αυτή η φωτογραφία τραβήχτηκε προς το τέλος του προηγούμενου χρόνου. Το 2019 ήταν μία από τις πιο δύσκολες χρονιές της ζωής μου. Η μαμά μου αρρώστησε βαριά, εγώ πάλευα με μία σοβαρή κατάθλιψη και όλα έμοιαζα πολύ αβέβαια. Το 2020 βέβαια μέχρι στιγμής είναι πολύ χειρότερο αλλά με χαρά μπορώ να πω ότι πλέον έμαθα πως να φροντίζω καλύτερα τον εαυτό μου. Γενικά δεν μου αρέσει να μιλώ για τα πιο προσωπικά μου θέματα εδώ και απέχω πολύ από το να πω ότι τα ξέρω όλα αλλά δείτε μερικές από τις σημειώσεις που έγραψα για την Πρωτοχρονιά».

Η Έμιλι προσέθεσε δύο φωτογραφίες από τις σημειώσεις της γράφοντας ότι «Θέλησα να τις μοιραστώ μαζί με ένα μικρό κομμάτι της ιστορίας μου μήπως και κάνουν κάποιους από εσάς να νιώσετε λιγότερο μόνοι μέσα σε όλο αυτό το άγχος, τη σύγχυση ή το φόβο τον οποίο μπορεί να αισθάνεστε αυτή τη στιγμή».

 

Κάποιες από τις σημειώσεις της Έμιλι ήταν και οι παρακάτω:

«Η πραγματική ικανοποίηση έρχεται μετά από σιωπηλή και επίμονη σκληρή δουλειά»

«Το να λες την ιστορία σου είναι απελευθερωτικό»,

«Να είστε περίεργοι για τον εαυτό σας και τους άλλους αντί να είστε επικριτικοί»

«Το να γελάς με τον εαυτό σου είναι τα πάντα»

«Η ζωή περνά πολύ γρήγορα για να φοβάσαι μην κάνεις λάθη»

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ