Η Μπαρρανκίγια, πόλη στην Κολομβία, πρόκειται να τιμήσει τη Σακίρα καθώς η star θα αποκτήσει ένα άγαλμα προς τιμήν της, το οποίο θα τοποθετηθεί σε μια τοποθεσία που επέλεξε το κοινό μέσω ψηφοφορίας. ‘Ενας φόρος τιμής στο φιλανθρωπικό έργο της τραγουδίστριας μέσω του ιδρύματός της Pies Descalzos.

Το άγαλμα θα είναι φτιαγμένο από μπρούντζο και φιλοτεχνημένο από τον καλλιτέχνη Yino Márquez, ενώ θα έχει ύψος 6 μέτρων.

«Θα αποτίσουμε φόρο τιμής στη Σακίρα. Σε μερικούς μήνες, θα αποκαλύψουμε ένα άγαλμά της, ώστε οι κάτοικοι της Μπαρρανκίγια να αισθάνονται περήφανοι για αυτήν την πολιτιστική αναφορά, αλλά και για να έρθουν οι επισκέπτες να κάνουν ένα “προσκύνημα”, να βγάλουν μια φωτογραφία, να μείνουν στην όμορφη πόλη μας», είπε.

Σακίρα

«Η διαδικασία βρίσκεται επί του παρόντος στο στάδιο της προετοιμασίας. Η ερώτηση που κάνουμε στους κατοίκους της Barranquilla είναι πού θέλουν να δουν αυτό το άγαλμα, πού θα ήθελαν να το βάλουμε», είπε ο Δήμαρχος. Η πόλη έχει ήδη μια φιγούρα της Σακίρα, αλλά αυτή η νέα προσθήκη θα είναι σίγουρα εντυπωσιακή!

Πριν λίγες ημέρες η Σακίρα μεταμορφώθηκε σε γοργόνα με αφορμή εμφανίσεις της και οι λήψεις της ενθουσιάσαν τους θαυμαστές της σε ολόκληρο τον κόσμο!

σακίρα

main photo: Getty Images/Ideal Image

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΣΑΚΙΡΑ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ