Η Άννα Βίσση, η οποία εμφανίζεται στην Κύπρο με τον Κωνσταντίνο Χριστοφόρου, στο νυχτερινό κέντρο «Νότες», μίλησε για τη Δέσποινα Βανδή και τη συνεργασία τους, αλλά και για τον Νίκο Καρβέλα και τον νεογέννητο γιο του, ξεκαθαρίζοντας ότι δεν θα είναι η νονά του Καρβέλα junior.

«Θα δούμε. Προς το «παρών» δεν έχουμε φτάσει εκεί. Με τη Δέσποινα είμαστε πολύ καλά, είμαστε φίλες, τρέφουμε πολύ ωραία αισθήματα η μία για την άλλην. Δεν θα συμβεί συνεργασία ακόμα», ανέφερε αρχικά η τραγουδίστρια.

Στη συνέχεια, η Άννα Βίσση ρωτήθηκε για τη σχέση της Δέποινας Βανδή με τον Βασίλη Μπισμπίκη και δεν θξέλησε να απαντήσει, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Μην πάμε σε τόσο προσωπικά ζητήματα, δεν είναι ωραίο. Χαίρομαι με την ευτυχία των άλλων».

 Άννα Βίσση

Σε άλλο σημείο, η τραγουδίστρια αναφέρθηκε στην απόκτηση του νεογέννητου παιδιού για τον Νίκο Καρβέλα, δηλώνοντας: «Είναι μια χαρά όταν ένα παιδί έρχεται στη ζωή. Δεν του μοιάζει, είναι πολύ μικρό ακόμα». «Δεν θα είμαι η νονά και δεν ξέρω ποιος θα είναι», συμπλήρωσε.

Παράλληλα, η Άννα Βίσση μίλησε για την κόρη της, Σοφία Καρβέλα, και τα εγγόνια της ενώ ακόμα σχολίασε το viral περιστατικό όταν τη σταμάτησαν για αλκοτεστ. Η τραγουδίστρια αναφέρθηκε και στην τηλεόραση, λέγοντας ότι θα έκανε ένα show.

Άννα Βίσση: Έκανε αναδρομή σε 18 + 1 από τις πιο iconic εμφανίσεις της

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΑΝΝΑ ΒΙΣΣΗ, , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ