Κατέθεσε η σύζυγός του Πέτρου Φιλιππίδη στο Μικτό Ορκωτό δικαστήριο, όπου συνεχίζεται η δίκη του ηθοποιού που κατηγορείται για δύο απόπειρες βιασμού και ένα βιασμό. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ήταν ιδιαίτερα φορτισμένη συναισθηματικα, ενώ σε κάποια στιγμή διεκόπη η δίκη μετά από ξέσπασμά της.

«Είμαι η σύζυγος του Πέτρου Φιλιππίδη. Είμαι δίπλα του και του συμπαραστέκομαι όλα αυτά τα χρόνια. Η στάση μου και η συμπεριφορά μου έχει αποδείξει τι είμαι. Δουλεύω από 15 χρονών στον καλλιτεχνικό χώρο, αρχικά ως χορεύτρια και χορογράφος. Βρίσκομαι στο χώρο περίπου 40 χρόνια. Έχω συνεργαστεί με όλους τους μεγάλους πρωταγωνιστές και μαζί με το σύζυγό μου. Προέρχομαι από λαϊκή φτωχή οικογένεια του Πειραιά. Η οικογένειά μου μου συμπαραστέκεται όλο αυτό τον καιρό στα ευχάριστα και στα δύσκολα», δήλωσε η Ελπίδα Νίνου.

Τόνισε ότι η οικογένειά της ανέκαθεν αποτελούσε προτεραιότητά της και μίλησε για τις δυσκολίες που είχε μέχρι να αποκτήσει τον γιο της Δημήτρη.

Για τη γυναίκα που κατηγορεί τον Πέτρο Φιλιππίδη ότι τη βίασε το 2008, η Ελπίδα Νίνου, κατέθεσε μεταξύ άλλων: «Ήταν άνθρωπος ενοχλητικός. Το καλοκαίρι του 2008 ήμασταν σε διακοπές με τον Πέτρο και τον έπαιρνε τηλέφωνο συνεχώς. Για τα όσα αναφέρει σε συνάντηση που είχαν, δεν τα πιστεύω γιατί ο Πέτρος δεν πήγαινε σε συναντήσεις έτσι όπως τα περιγράφει. ΄Οσοι ήθελαν να του μιλήσουν, πήγαιναν στο καμαρίνι του Πέτρου, δεν είχε χρόνο να πάει στη θεατρική εστία. Το τηλέφωνο του Πέτρου χτυπούσε συνεχώς και έβλεπα το καντράν και χτυπούσε το όνομά της».

Σε άλλο σημείο τόνισε ότι ο σύζυγός της δεν είναι βιαστής.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΠΕΤΡΟΣ ΦΙΛΙΠΠΙΔΗΣ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ