Η Όλγα Κεφαλογιάννη και ο Μίνως Μάτσας είναι ένα ζευγάρι που απολαμβάνει όμορφες στιγμές μαζί με τα παιδιά του, ενώ η πολιτικός κοινοποίησε ένα ρομαντικό στιγμιότυπο από τον γάμο τους με αφορμή την επέτειό τους.

«Η πιο ωραία επέτειος», έγραψε στην εικόνα που μοιράστηκε με το κοινό της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ενώ ο Μίνως Μάτσας ανέφερε: «Και το πιο σημαντικό της ημέρας !!! 2+ με υγεία και αγάπη».

Οι δυο τους παντρεύτηκαν στις Σπέτσες με την Όλγα να είναι υπέροχη και κομψή. «Εμάς ο ερχομός των παιδιών μας μάς έχει φέρει ακόμα πιο κοντά. Έχουμε συμφωνήσει ότι όσο προσπαθούμε για τα παιδιά μας τόσο θα προσπαθούμε και για τη σχέση μας, η οποία είναι εξίσου σημαντική», είχε εξομολογηθεί η ίδια στο HELLO!

Για τη σχέση τους, η Όλγα Κεφαλογιάννη είχε δηλώσει: «Θα έλεγα πως είναι συμπληρωματική και με κοινά σημεία, όσο κι αν αυτό ακούγεται παράδοξο. Η πολιτική δεν γίνεται χωρίς ευαισθησία γιατί ένας καλός πολιτικός πρέπει να ακούει και να αισθάνεται τον κόσμο. Από την άλλη, η μουσική θέλει λογική, συγκρότηση και δομή γιατί το σύνολο πρέπει να δένει σε ένα αρμονικό αποτέλεσμα».

Όλγα Κεφαλογιάννη

«Πιστεύω ότι τα παιδιά́ τα φέρνουμε στον κόσμο και για να τα μάθουμε, αλλά́ και για να μας μάθουν πράγματα. Κάθε γονιός μαθαίνει να έχει μεγαλύτερη υπομονή και ψυχραιμία. Το σπουδαιότερο μάθημα όμως είναι ότι ξερει πως αποτελεί το δίχτυ ασφάλειας για κάποιον άλλο, κι αυτό είναι μια μεγάλη πρόκληση», είχε συμπλληώσει η Όλγα Κεφαλογιάννη.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΟΛΓΑ ΚΕΦΑΛΟΓΙΑΝΝΗ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ