Μικροί και μεγάλοι απόλαυσαν το ιδιαίτερο θέαμα που «παντρεύει» την παράδοση με το μοντέρνο. Το Σινέ Γαλάτσι πλημμύρισε από παιδικές φωνές που με ευφάνταστο τρόπο γνώρισαν τον «Πλούτο» του Αριστοφάνη, από τον σκιοπαίκτη και σκηνοθέτη Ηλία Καρελλά, που οι παραστάσεις του στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών και στο Θέατρο Κάππα συγκινούν και ενθουσιάζουν το παιδικ ό κοινό τα τελευταία χρόνια, τον Λευτέρη Ελευθερίου, την Αρετή Κετιμέ και τους String Demons.

Μια παράσταση με ζωντανή μουσική, γιγαντοφιγούρες Θεάτρου Σκιών και τις ξεκαρδιστικότερες ατάκες του πιο αγαπημένου ήρωα μικρών και μεγάλων!

Πίσω από το μπερντέ ο Ηλίας Καρελλάς έδωσε ζωή με τη φωνή του στους χαρακτήρες του έργου, ενώ τη δισδιάστατη σύμβαση «έσπασε» με την παρουσία του ο γνωστός ηθοποιός Λευτέρης Ελευθερίου ερμηνεύοντας με τον δικό του ξεχωριστό τρόπο το ρόλο του Πλούτου, αλλά και … της Φτώχειας!

Λευτέρης Ελευθερίου – Σπύρος Ντούγιας
Λευτέρης Ελευθερίου – Μανώλης Γκίνης
Χάρης και Αντελίνα Βαρθακούρη με τις κόρες τους
Αντώνης και Βαλεντίνη Κρασσά
Ζωή Δρακούλη – Αθηνά Μπαλτά
Οικογένεια Ντούγια

Η μοναδική Αρετή Κετιμέ μάγεψε με τη φωνή και το σαντούρι της, ενώ με πρωτότυπη μουσική και ανατρεπτικές διασκευές το εκρηκτικό δίδυμο εγχόρδων String Demons έπαιξε και τραγούδησε ζωντανά στη σκηνή, δίνοντας έναν ιδιαίτερο παλμό.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΡΕΜΙΕΡΑ, , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ