Η Εριέττα Κούρκουλου προχώρησε σε μια τρυφερή ανακοίνωση μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram. Μέσα από μια φωτογραφία της, ανακοίνωσε με μεγάλη χαρά πως εκείνη και ο σύζυγός της περιμένουν το πρώτο τους παιδάκι.

Στη δημοσίευσή της κάνει ιδιαίτερη αναφορά στον σύζυγό της, Βύρωνα Βασιλειάδη, ο οποίος στάθηκε δίπλα της καθ’ όλη τη διάρκεια της προσπάθειάς της να γίνει μανούλα και στέλνει τις πιο θερμές ευχές σε όλες εκείνες τις γυναίκες που επιθυμούν πολύ να αποκτήσουν παιδί.

Συγκεκριμένα δήλωσε: “Μια φωτογραφία στο ίδιο σημείο, αλλά με μια πολύ διαφορετική ανακοίνωση και ακόμα μεγαλύτερη αγάπη για τον άνθρωπο που στάθηκε δίπλα μου βράχος όλο αυτό τον καιρό. Με τον γιο μας στην κοιλιά μου αυτή την φορά, εύχομαι σε όλες τις γυναίκες που προσπαθούν, να κρατήσουν σύντομα το παιδάκι τους αγκαλιά. Χωρίς την δική σας αγάπη και υποστήριξη δεν θα βρισκόμασταν εδώ σήμερα! Σας ευχαριστώ από καρδιάς γι’αυτό.”

Η Εριέττα Κούρκουλου συχνά μοιράζεται τις σκέψεις της αλλά και όσα συμβαίνουν στη ζωή της με τους ακόλουθούς της στο Instagram. Είναι επίσης γνωστή για την ακτιβιστική της δράση και την ευαισθητοποίησή της σε διάφορα κοινωνικά ζητήματα.

Πρόσφατα μάλιστα με μια ακόμη δημοσίευσή της στο ίδιο σημείο απ’ όπου ανακοίνωσε τα χαρμόσυνα νέα, δεν δίστασε να μιλήσει με θάρρος, δημόσια για την επίμονη και ψυχοφθόρα αναμονή ορισμένων γυναικών μέχρι να αποκτήσουν παιδί.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΕΡΙΕΤΤΑ ΚΟΥΡΚΟΥΛΟΥ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ