Η Εριέττα Κούρκουλου σε μία νέα εκτενή ανάρτησή της στο Instagram αναφέρθηκε στο σοκ που αισθάνθηκε όταν ο σύζυγός της, Βύρωνας Βασιλειάδης επέστρεψε στο γραφείο του, μία μόλις εβδομάδα μετά τη γέννηση του γιου τους, Νίκου. Η ιδρύτρια του «Save a Greek Stray» μίλησε για τα συναισθήματά της όταν ανακάλυψε ότι εκείνη ήταν πλέον υπεύθυνη για τον μονάκριβο γιο της, τις ώρες που απουσίαζε ο σύζυγός της και ανακάλεσε τις συμβουλές που της είχε δώσει κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της η ψυχολόγος της.

«Μακάρι να είχα ακούσει την αγαπημένη μου ψυχολόγο όταν με διόρθωνε κάθε φορά που της έλεγα ότι «είμαστε έγκυος» ή «κάναμε μια εξέταση». Μακάρι να την άκουγα, όταν μου έλεγε ότι «εγώ είμαι έγκυος» και ότι «εγώ θα γεννήσω», όχι ο Βύρων.

Βλέπετε, μπορεί να ζούμε στην εποχή της ισότητας και εξυπακούεται ότι γυναίκες και άνδρες είμαστε ίσοι. Πολλές φορές όμως, ξεχνάμε ότι ενώ είμαστε ίσοι, δεν είμαστε ίδιοι.
Η μαμά και ο μπαμπάς δεν έχουν τον ίδιο ρόλο, ειδικά τους πρώτους μήνες της ζωής ενός μωρού.

Μακάρι να μου το είχε πει κάποιος αυτό νωρίτερα… ίσως να είχα γλιτώσει το σοκ που έπαθα όταν επέστρεψε ο άντρας μου στο γραφείο μια εβδομάδα μετά την γέννηση του Νίκου και ξαφνικά έπεσε όλη η ευθύνη αυτού του υπέροχου πλάσματος πάνω μου.


Ίσως να μην ένιωθα ότι η ζωή μου σταμάτησε, ενώ όλων των υπολοίπων οι ζωές συνεχίζονταν κανονικά. Ίσως να ήμουν πιο προετοιμασμένη.

Σήμερα, σχεδόν 7 μήνες μετά, μπορώ να πω ότι έχω βρει τον ρυθμό μου – τον νέο ρυθμό, γιατί ο παλιός χάθηκε και αυτό είναι λογικό. Αν είσαι νέα μανούλα, να είσαι σίγουρη ότι θα ξαναβρείς τον εαυτό σου και ότι δεν χρειάζεται να βιαστείς για να γίνει αυτό.


Όσο για τις ημέρες που αισθάνεσαι ότι είσαι η μόνη στον κόσμο που το βιώνει αυτό, μια βόλτα στην φύση με μια, δύο, ή αν είσαι τόσο τυχερή – τρεις νέες μανούλες, θα σε πείσει σίγουρα για το αντίθετο!» έγραψε η Εριέττα.

Η Εριέττα και ο Βύρωνας Βασιλειάδης υποδέχτηκαν τον μονάκριβο γιο τους, τον Μάρτιο του 2022. Μάλιστα, τον Σεπτέμβριο, βάπτισαν τον γιο τους, Νίκο, σε μία λιτή τελετή, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ