Η Εριέττα Κούρκουλου και ο Βύρων Βασιλειάδης βάφτισαν τον μονάκριβο γιο τους. Η τελετή έγινε μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και το γεγονός γνωστοποιήθηκε από την Εριέττα Κούρκουλου με ένα insta story.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα η Εριέττα Κούρκουλου κ ο Βύρωνας Βασιλειάδης βάφτισαν τον γιο τους χθες Σάββατο 24/9 και το όνομα που του δόθηκε – όπως έχει αποκαλύψει εδώ και καιρό το ζευγάρι – είναι Νίκος. Ωστόσο το ζευγάρι επιθυμεί να διατηρήσει χαμηλούς τόνους όπως καθώς προσέχει την έκθεση της προσωπικής του ζωής.

Το μόνο που είδε το φως της δημοσιότητας, είναι μια κάρτα που υπήρχε στα τραπέζια των καλεσμένων που ενημέρωνε τους καλεσμένους πως το μενού είναι αποκλειστικά vegan γεγονός που αντιπροσωπεύει τον υγιεινό τρόπο ζωής που έχουν επιλέξει η Εριέττα Κούρκουλου και ο Βύρωνας Βασιλειάδης προσπαθούν να μεταλαμπαδεύσουν και στον γιο τους.

«Κανένα ζώο δεν τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας του δείπνου σας. Tο μέλλον είναι vegan. Επιλέξτε την ευγένεια. Ίσως αυτό το γεύμα να είναι το πρώτο πολλών άλλων» είναι το μήνυμα που αναγραφόταν στην κάρτα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΕΡΙΕΤΤΑ ΚΟΥΡΚΟΥΛΟΥ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ