Η παρουσιάστρια και μοντέλο, Ηλιάνα Παπαγεωργίου, αποτελεί μια από τις εκπροσώπους της εγχώριας showbiz που απασχολεί τόσο με την επαγγελματική της υπόσταση όσο και με την προσωπική της ζωή. Άλλωστε, η σχέση της με τον Snik πρωταγωνίστησε σε έντυπα και ηλεκτρονικά μέσα, όπως και η απόφασή τους να ολοκληρώσουν τον κύκλο τους ως ζευγάρι.

Η Ηλιάνα επέστρεψε από τις διακοπές της και επανήλθε στην καθημερινότητά της, ενώ μάλιστα όπως αναφέρθηκε στο “Πρωινό”, γευμάτισε με τη μητέρα της και τον Snik, ενώ ξεκαθαρίστηκε στην εν λόγω εκπομπή ότι διατηρούν καλή επικοινωνία.

Ηλιάνα Παπαγεωργίου

«Με τον Δημήτρη έχω μία σχέση αγάπης. Δεν είμαστε και κολλητοί! Δεν ξέρω πώς τα φέρνει ο χρόνος, γενικά, με τους ανθρώπους που βγαίνεις και τι τελικά συμβαίνει στη ζωή σου. Εμείς έχουμε μία πάρα πολύ καλή σχέση, παρόλο που δεν είμαστε μαζί. Μιλάμε, βοηθάμε ο ένας τον άλλον σε ό,τι χρειαζόμαστε», είχε αναφέρει η Ηλιάνα Παπαγεωργίου!

Το μοντέλο, λοιπόν, κοινοποίησε μια εικόνα της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, όπου έχει τοποθετήσει μια καρδιά με φλόγες πάνω στη δική της καρδιά. Παιχνίδι στα social media, κάποιο μήνυμα ή απλώς ένα emoji; Ο χρόνος θα δείξει! Πάντως αν είναι in love, θα αποτελέσει μια ευχάριστη είδηση!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΗΛΙΑΝΑ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ