Η 3η Δεκεμβρίου έχει καθιερωθεί ως η παγκόσμια ημέρα για τα άτομα με αναπηρία και, χθες, τα social media γέμισαν με μηνύματα δύναμης και ισότητας. Το πιο δυνατό από αυτά, όμως, έστειλε η Έρρικα Πρεζεράκου.  

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια επέλεξε να δημοσιεύσει, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μία φωτογραφία προβάλλοντας το δεξί της χέρι, μετά τον ακρωτηριασμό του δακτύλου της, συνοδεύοντας την με ένα μακροσκελές πλην καθ’ όλα αισιόδοξο μήνυμα.

«Σήμερα είναι Παγκόσμια μέρα για άτομα με αναπηρία. Ήθελα τόσα να γράψω, όμως μέσα μου μόνο αυτό στάθηκε. Συγχωράτε με αν κάνω λάθος μα η παγκόσμια μέρα δεν αφορά τα άτομα που γεννήθηκαν ή απέκτησαν αναπηρία. Αφορά όλους εμάς που είμαστε πολλές φορές μέσα μας ανάπηροι, να αγκαλιάσουμε, να αγαπήσουμε ή να αποδεχτούμε κάθε τι το διαφορετικό. Που κοιτάμε μόνο το έξω και όχι την φλόγα της ψυχής μέσα», ανέφερε αρχικά η Έρρικα Πρεζεράκου.

«Είναι για όλους εμάς αυτή η μέρα ηλιόλουστα μου πλάσματα. Δεν ξέρω αν σας είπα σήμερα ποσό πολύ σας αγαπώ», κατέληξε η Έρρικα Πρεζεράκου στη νέα της δημοσίευση με δεκάδες followers να σπεύδουν να σχολιάσουν.

«Το σκάφος πήγαινε πολύ γρήγορα. Είχε δύο 300άρες μηχανές και συζητούσαν όλοι πόσο γρήγορα και πόσο καλά πάει το σκάφος. Και κάνει ένα… έτσι ο οδηγός και στρίβει το σκάφος 360 μοίρες…  Πετάγομαι μέσα στο νερό και το σκάφος συνεχίζει να γυρίζει γιατί είναι στην κλίση των 300 μοιρών. Πάει να κάνει έναν κύκλο ουσιαστικά», έχει πει σε παλαιότερη συνέντευξη για τον ακρωτηριασμό.  

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΕΡΡΙΚΑ ΠΡΕΖΕΡΑΚΟΥ

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ