Με ένα συγκινητικό μήνυμα, ο Ετεοκλής Παύλου δείχνει το μεγαλείο ψυχής του και τη δύναμη που τον έκανε να ξεπεράσει τις δύσκολες στιγμές του παρελθόντος. Ο παραολυμπιονίκης και παρουσιαστής του «Breakfast@STAR», με αφορμή την παγκόσμια ημέρα ατόμων με αναπηρία, έκανε μία ιδιαίτερη ανάρτηση. 

Δημοσιεύοντας μία φωτογραφία με την κόρη του Μελίτα, που έχει αποκτήσει με την Ελένη Χατζίδου, έγραψε: «Η διαφορετικότητα είναι η καινούργια φυσιολογικότητα. Είμαι ο Ετεοκλής Παύλου, είμαι ένας άνθρωπος με αναπηρία και είμαι εντάξει με αυτό».

Ετεοκλής Παύλου

Να σημειωθεί ότι ο Ετεοκλής Παύλου έχει μιλήσει πολλές φορές για τον τρόπο που έχασε το δεξί του πόδι. Δουλεύοντας, τότε, σε νυχτερινό μαγαζί, δέχτηκε κατά τη διάρκεια ενός αιματηρού επεισοδίου δυο σφαίρες.

«Το μαγαζί έκλεινε και είκοσι άτομα που ήταν μέσα μαζί με εμάς που βγαίναμε προς τα έξω, δημιούργησαν έναν συνωστισμό. Κάποια στιγμή σκοντάφτω και πέφτω κάτω. Και στην προσπάθειά μου να σηκωθώ, κοιτάζω έναν άνθρωπο να βγάζει ένα πιστόλι, να με σημαδεύει με τα δυο του χέρια και να με πυροβολεί χωρίς καμία αφορμή, πραγματικά. Τρομερή εικόνα δεν θα την ξεχάσω ποτέ στη ζωή μου. Η μια σφαίρα καρφώθηκε στην κοιλιακή μου χώρα. Το πρώτο πράγμα που έκανα ήταν να φωνάξω: “Βοηθήστε με, με έχουν πυροβολήσει”. Ήξερα ότι πεθαίνω, ένιωσα το κρύο του θανάτου. Εκείνη τη στιγμή φοβάσαι πολύ. Σε τρομάζει αυτό το πράγμα. Βγήκε στην επιφάνεια το ένστικτο της επιβίωσης κι ένιωσα ότι θέλω να ζήσω, ότι πρέπει να ζήσω αλλά ήξερα ότι δεν μπορούσα να αναπνεύσω. Έλεγα στον εαυτό μου “κρατά τις αισθήσεις σου , μέχρι να βρεθεί ένα ασθενοφόρο”», έχει αναφέρει σε συνέντευξή του.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΕΤΕΟΚΛΗΣ ΠΑΥΛΟΥ

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ