Λίγες ώρες πριν την αναχώρησή της για το Τορίνο όπου θα διεξαχθεί ο 66ος διαγωνισμός τραγουδιού της Eurovision, η Ανδρομάχη Δημητροπούλου που θα εκπροσωπήσει την Κύπρο με το τραγούδι «Ela» μιλάει στο Hello.gr.

«Είμαι πάρα πολύ ενθουσιασμένη με την αποστολή και αναμένω με ανυπομονησία την άφιξη μας στο Τορίνο. Ανυπομονώ επίσης για την πρώτη πρόβα και ευελπιστώ πώς δεν θα υπάρξει κάποιο τεχνικό θέμα. Εγώ και η ομάδα μου είμαστε σίγουροι ότι θα κάνουμε περήφανη την Κύπρο και την Ελλάδα. Χρειαζόμαστε τη στήριξη σας και τη θετική ενέργειά σας για την Κύπρο μας», είπε η νεαρή ερμηνεύτρια στο Hello.gr

Eurovision 2022: Το πρόγραμμα της Ανδρομάχης Δημητροπούλου

Οι δύο ημιτελικοί διοργανωθούν στο PalaOlimpico την Τρίτη 10/5, Πέμπτη 12/5 και ο μεγάλος τελικός το Σάββατο 14/5.

Αύριο, 1η Μαΐου, η Ανδρομάχη θα αναχωρήσει μαζί με τους συνεργάτες, για το Τορίνο, όπου θα διεξαχθεί η πρώτη πρόβα της. Στις 6 του μήνα θα γίνει η δεύτερη πρόβα της και έπεται η καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου και η επίσημη υποδοχή των αποστολών όλων των χωρών που παίρνουν μέρος στη φετινή διοργάνωση. Την Τρίτη 11 Μαΐου, η Ανδρομάχη μαζί με το χορευτικό team της, θα κάνουν τις δύο πρόβες τζενεράλε, μία το πρωί και μία το απόγευμα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ