Η Εύα Καϊλή και ο σύντροφός της βρίσκονται στην Ελλάδα και ο φωτογραφικός φακός τους απαθανάτισε σε χαλαρή βόλτα στα βόρεια προάστια με την δέκα μηνών κορούλα τους Αριάδνη. Οι δυο νέοι γονείς επέλεξαν ένα athleisure look με εντυπωσιακά αξεσουάρ.

Η ευρωβουλευτής του ΚΙΝ.ΑΛ που θέλει να κρατά την προσωπική της ζωή μακρυά από τα φώτα της δημοσιότητας και ο γοητευτικός σύντροφός της διαμένουν μόνιμα στις Βρυξέλλες, αλλά όταν το επιτρέπουν οι περιστάσεις επισκέπτονται την Ελλάδα. Άλλωστε η Εύα Καϊλή έχει δηλώσει ότι ο σύντροφός της αγαπά πολύ την χώρα.

Η ίδια σε συνέντευξή της έχει δηλώσει πως λόγω της πανδημίας δεν έχουν κάνει ακόμα σχέδια γάμου όμως τώρα σκέφτεται να δρομολογήσει τον γάμο και τη βάφτιση της μικρής στην Ελλάδα. Σχετικά με τη βάφτιση της κόρης της υποστήριξε: “H μικρή έχει ήδη το όνομα Αριάδνη – στα ιταλικά Αριάνα. Οι νονοί της από την Κρήτη θέλουν να γίνει η βάφτιση εκεί. Εκτιμώ πως, όταν οι συνθήκες το επιτρέψουν, θα γίνει με ασφάλεια και διακριτικότητα, σε οικογενειακό κύκλο“.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΕΥΑ ΚΑΪΛΗ

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ