Έξοδο οικογενειακής φύσεως πραγματοποίησαν η Ευαγγελία Συριοπούλου και ο Στράτος Πατσατζής και ο φωτογραφικός φακός τους απαθανάτισε. Η δημοφιλής ηθοποιός έφερε στον κόσμο τον γιο της στις 31 Οκτωβρίου 2021 και η ζωή της έχει πάρει ένα πιο όμορφο χρώμα.

«Ο ερχομός του μου έχει αλλάξει τη ζωή προς το καλύτερο. Έχω έναν υπέροχο γιο. Είμαστε πολύ ευτυχισμένοι» ανέφερε η ίδια πρόσφατα! Εκείνη και ο Στράτος Πατσατζής είναι ζευγάρι περίπου 11 χρόνια, ενώ όπως είχε αναφέρει ο ερχομός του γιου τους αποτέλεσε φυσική εξέλιξη των πραγμάτων.

Ευαγγελία Συριοπούλου

Ο φωτογραφικός μας φακός, λοιπόν, τους εντόπισε στο κέντρο της πρωτεύουσας. Το ζευγάρι απόλαυσε όμορφες οικογενειακές στιγμές, ενώ ο Στράτος Πατσατζής κρατούσε με μάρσιπο τον μικρούλη.

Η Ευαγγελία Συριοπούλου, την οποία παρακολουθήσαμε στα “Νεοκλασικά” του Alpha έδειχνε κομψή στο casual look που επέλεξε, ενώ μαζί τους ήταν ο πανέμορφος σκύλος τους! Η ηθοποιός φαίνεται να διανύει μια από τις ωραιότερες περιόδους της ζωής της, όπως και ο Στράτος Πατσατζής, καθώς η έλευση του μικρού τους τούς έχει προσφέρει πληρότητα και ευτυχία!

photos: Papadakis press

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΣΥΡΙΟΠΟΥΛΟΥ, , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ