Το πρωί της Παρασκευής, η Ευγενία Δημητροπούλου βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Πρωινό μας» με τη Φαίη Σκορδά και παραχώρησε μία συνέντευξη όπου μίλησε για όλα.

Η αγαπημένη ηθοποιός, μεταξύ άλλων μίλησε για τη συμμετοχή της στη σειρά «Γλυκάνισος» αλλά και την κοινή απόφαση με τον σύζυγό της Στέλιο Βλατάκη να υιοθετήσουν την κόρη τους.

Η Ευγενία Δημητροπούλου για την υιοθεσία της κόρης της

Όσον αφορά την υιοθεσία της 2,5 ετών κόρης της, η Ευγενία Δημητροπούλου είπε: «Ήταν μια επιθυμία και των δύο χωριστά, πριν γνωριστούμε. Ένιωθα πως δεν θα το τολμήσω μόνη μου και απλώς αυτό μας ένωσε πολύ νωρίς. Γι’ αυτό γίνανε κάπως όλα στα στάδια γιατί εμείς τα είχαμε προγραμματίσει αυτό το στάδιο για να φτάσουμε εκεί. Αυτός ήταν ο στόχος μας. Αυτό που εγώ πιστεύω είναι ότι η υιοθεσία μπορεί να είναι επιλογή και όχι λύση. Είναι απόλυτα σεβαστό, ο καθένας να γίνεται γονιός με τον τρόπο που επιθυμεί. Εμείς είχαμε προτεραιότητα με αυτόν τον τρόπο και είμαστε ευγνώμονες που τα καταφέραμε», είπε για την απόφασή της να επιλέξει την διαδικασία της υιοθεσίας.»

Η Ευγενία Δημητροπούλου μίλησε για τη νέα της ζωή ως μητέρα: «Και θα παίξω και θα κυλιστώ στα χώματα και θα προσπαθήσω να βάλω τα όριά μου. Προσπαθώ να το ζω 100%. Από την άλλη είναι η κούραση, οι συνθήκες. Μπορεί καμιά φορά το βράδυ να είσαι εξουθενωμένη (…) αλλά νομίζω ότι το ζω. Προσπαθώ να είμαι ήρεμη και να μιλώ πάρα πολύ, να εξηγώ. Τώρα είναι σε μια φάση ζόρικη στα 2,5 ετών αλλά ακούγονται αυτά που λέω και θα εμπεδωθούν», είπε κλείνοντας η ίδια.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ