Η Ευγενία Δημητροπούλου βιώνει μια από τις πιο όμορφες και δημιουργικές περιόδους της ζωής της καθώς απολαμβάνει τις χαρές της μητρότητας αλλά και τις δυσκολίες της.

Toν Δεκέμβριο του 2021 η γνωστή ηθοποιός ανακοίνωσε ότι υιοθέτησε την κόρη της, και έγινε μητέρα για πρώτη φορά. Τώρα πια εκείνη και ο αγαπημένος της Στέλιος Βλατάκης απολαμβάνουν την καινούργια τους καθημερινότητα μαζί με την μικρή Εύα που πρόσφατα έκλεισε τα δύο της έτη.

Η Ευγενία Δημητροπούλου μάλιστα πραγματοποίησε και τις καλοκαιρινές της διακοπές μαζί με την οικογένειά της και μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους την εμπειρία της αλλά και τις δυσκολίες που βίωσε ως νέα μανούλα.

“Αχ! Ξεκουραστηκα!» νομίζω δεν αναφώνησε ποτέ κανένας σε διακοπές με δίχρονο. Αλλά έμαθε να χαίρεται με τα πιο απλά, πως μπορεί να ασχοληθεί ώρες ολόκληρες παίζοντας με το νερό, μετρώντας τα αστέρια, χαϊδεύοντας βασιλικούς και πως διαθέτει μια μυστική κρύπτη ενέργειας που σου επιτρέπει να χορεύεις ξέφρενα 9 φορές το ίδιο τραγούδι στις 8 το πρωί. Και κάτι ακόμα. Αν βρεις ανθρώπους που αγαπάς που έχουν επίσης δίχρονα, η ζωή στις διακοπές γίνεται ομορφότερη, πιο νόστιμη και έχεις κάποιον να σου δώσει ένα μωρομάντηλο βοηθείας την κατάλληλη στιγμή”, έγραψε η Ευγενία Δημητροπούλου στη λεζάντα της τρυφερής ανάρτησής της.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΕΥΓΕΝΙΑ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΥ

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ