Μια φωτογραφία που ανέβασε από το ταξίδι που είχε κάνει στο Περού ανέβασε η Ευγενία Σαμαρά, δηλώνοντας έτοιμη να επισκεφθεί και άλλες χώρες και να κατακτήσει κι άλλες κορυφές!

Τα τελευταία χρόνια, η Ευγενία Σαμαρά σημειώνει μια συνεχώς ανοδική πορεία, τόσο θεατρικά όσο και στην τηλεόραση. Από τη μία, η συμμετοχή της για 3η σεζόν στον «Σασμό», στο ρόλο της Στέλλας, η οποία ζει φέτος ένα εκκολαπτόμενο ειδύλλιο με τον εισαγγελέα Γιακωβάκη, που υποδύεται ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης.

Από την άλλη η δεύτερη σεζόν της θεατρικής παράστασης «Ο μισάνθρωπος» του Μολιέρου και παράλληλα η παρουσίαση του καθημερινού τηλεπαιχνιδιού της ΕΡΤ1 «Switch», την έχουν αναδείξει σε ένα από τα πιο αναγνωρίσιμα πρόσωπα.

Η Ευγενία Σαμαρά φέτος έχει διπλή τηλεοπτική παρουσία και στον «Σασμό» του ALPHA και στο «Switch» της ΕΡΤ1 (φωτό).

Και η ίδια, όμως, είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media, ανεβάζοντας καθημερινά στο λογαριασμό της στο instagram μία φωτογραφία από την καθημερινότητά της. Μια καθημερινότητα που άλλοτε περιλαμβάνει γυρίσματα, άλλοτε ψώνια, άλλοτε βόλτες με φίλους και άλλοτε ταξίδια, τα οποία, όπως φαίνεται, η ηθοποιός τα αγαπάει πολύ.

Ίσως, μάλιστα, ήδη να ετοιμάζει το επόμενο, γι’ αυτό και ήθελε να υποδεχθεί τον Απρίλιο με μια ανάμνηση από το πρόσφατο καλοκαίρι, τότε που είχε επισκεφθεί το μαγευτικό Περού. Και, όπως φαίνεται, δεν είχε πάει εκεί απλώς για να κάνει τουρισμό, αλλά φόρεσε το σακίδιό της και έζησε τη μεγάλη περιπέτεια.

Ευγενία Σαμαρά
Η φωτογραφία της Ευγενίας Σαμαρά από το Μάτσου Πίτσου. (Photo: instagram/eugeniasamara)

Η Ευγενία Σαμαρά ανέβηκε στο Μάτσου Πίτσου, είδε από κοντά τα ζωντανά σημάδια του πολιτισμού των Ίνκας και τώρα, όπως γράφει, της φαίνεται σαν ψέματα ότι έφτασε μέχρι εκεί. Η εικόνα είναι πραγματικά υπέροχη και η ηθοποιός κλείνει την ανάρτησή της με μια ευχή για όλους: «Στα επόμενα, τα αληθινά και όμορφα που θα έρθουν φίλοι μου!».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΕΥΓΕΝΙΑ ΣΑΜΑΡΑ, , , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ