Η Ευγενία Σαμαρά συνεχίζει τις καλοκαιρινές διακοπές της αλλά μακριά από την Ελλάδα. Η γνωστή ηθοποιός που αγαπά τα ταξίδια βρέθηκε στην Αφρική και την εξωτική Ζανζιβάρη μαζί με τον αγαπημένο της Γιάννη Ποιμενίδη.

Σε ένα ταξίδι αξιομνημόνευτο, τόσο η Ευγενία Σαμαρά όσο και ο σύντροφός της απολαμβάνουν τις μαγευτικές εικόνες του παρθένου τόπου και γνωρίζουν την παράδοση και την κουλτούρα του. Μεταξύ άλλων το ζευγάρι δοκιμάζει την τοπική κουζίνα, μαζεύει καρύδες και συμμετέχει σε θεάματα των ιθαγενών χορευτών.

Είναι αξιοσημείωτο ότι η πρωταγωνίστρια του Σασμού διανύει μια πολύ όμορφη περίοδο στην προσωπική και την επαγγελματική της ζωή και απολαμβάνει τη ζωή στο έπακρο. Δεν κρύβει τον έρωτά της για τον αγαπημένο της αφού όπως επισημαίνει και η ίδια στη λεζάντα της δημοσίευσής της “Nakupenda στα Σουαχίλι σημαίνει σ’ αγαπώ και ταυτόχρονα είναι ένα μαγικό νησί λευκής αμμουδιάς και έντονου τιρκουάζ γύρω της, που εμφανίζεται για κάποιες ώρες της ημέρας και χάνεται μετά. Προφανώς μείναμε μέχρι το βούλιαγμα και φωνάζαμε Νακουπέντα ο ένας στον άλλον.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΔΙΑΚΟΠΕΣ, , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ