Στο «The 2night show» βρέθηκε η Εύη Δρούτσα, τα μεσάνυχτα της Δευτέρας, ανοίγοντας την καρδιά της για όλα.

Η στιχουργός αναφέρθηκε στην τυχαία εγκυμοσύνη που είχε στα 19 της, αλλά και τις συνεργασίες της με μεγάλα ονόματα του ελληνικού πενταγράμμου.

«Στο σπίτι που έχω τώρα δεν έχω κανέναν δίσκο. Τους έβαλα σε μια αποθήκη, δεν θέλω να τους πάρει κάποιος που δεν θα ξέρει πως θα τους φερθεί. Μπορεί να τους πουλάει στον δρόμο όταν πεθάνω», είπε αρχικά.

Σε άλλο σημείο της συζήτησης, η Εύηανέφερε: «Είμαι καλά, έχω κάνει φίλους. Καλούς φίλους. Παλιά δεν είχα τίποτα. Τώρα είμαι εγώ και ζω για εμένα, είμαι καλά».

Για τη ζωή της ως μητέρα, δήλωσε: «Μόνη μου μεγάλωσα το παιδί μου, δεν ήταν εύκολο. Τώρα απελευθερώθηκα. Δεν με φλερτάρουν τώρα, αλλά δεν πολύ βγαίνω».

Στη συνέχεια, η ίδια είπε με χιουμοριστική διάθεση: «Οι άντρες δεν θέλουν γυναίκες με τόση προσωπικότητα. Πότε πότε είμαι γυναίκα…».

Για την εγκυμοσύνη της, η Εύη Δρούτσα δήλωσε: «Έμεινα έγκυος τυχαία. Αυτό το τυχαία με τρέλανε. Να πας ένα βράδυ με έναν άνθρωπο, να είσαι έγκυος 4μιση μηνών και να μην τον έχεις καταλάβει ξέρεις τι είναι; Ήμουν 19, γέννησα το παιδί μου, παρααφοσιώθηκα και ξαφνικά μου ήρθε ο στίχος, χωρίς να σκέφτομαι ποτέ ότι θέλω να γράψω στίχους. Διάβαζα πάρα πολύ. Ζούσαμε με τον θείο μου, Μανώλη Αναγνωστάκη, τον μεγάλο ποιητή. Έγραφε ποιήματα και με έβαζε να του τα διαβάζω. Αυτό με βοήθησε πάρα πολύ και ακόμα με βοηθάει».

Εύη Δρούτσα
Η Εύη Δρούτσα σε παλαιότερη εμφάνιση

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στα τραγούδια της. «Ο Αντώνης Ρέμος μου είχε ζητήσει ένα τραγούδι σαν τον Δρόμο. Του είπα τότε ότι δεν μπορεί γιατί δεν έχει την εμπειρία. Για τον “Παλιόκαιρο”, δεν έβρεχε τη μέρα που το έγραφα. Δεν ξέρω πώς μου έρχονται. Μου λένε θέλω αυτό και κάθομαι και το γράφω. Έχω γράψει και πάρα πολλά πάνω σε μουσική. Ο Μάκης Μάτσας μου το έμαθε. Τον Κορκολή όλο τον έγραψα πάνω στη μουσική».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΕΥΗ ΔΡΟΥΤΣΑ, ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ