Οι τηλεοπτικές κάμερες συνάντησαν την Εύη Βατίδου σε εκδήλωση.

Μεταξύ άλλων οι δημοσιογράφοι την ρώτησαν για τις πρόσφατες δηλώσεις του γνωστού ποινικολόγου ότι έχει αποκτήσει πολλά σπίτια σε όλη την Ελλάδα.

«Όντως ο Αλέξης Κούγιας έχει πολύ ωραία σπίτια. Δε ξέρω αν είναι σε όλη την Ελλάδα, αλλά γνωρίζω μερικά» είπε αρχικά η Εύη Βατίδου.

Εύη Βατίδου: Ο on camera εκνευρισμός της για δήλωση του Αλέξη Κούγια σχετικά με την περιουσία του
Εύη Βατίδου: Ο on camera εκνευρισμός της για δήλωση του Αλέξη Κούγια σχετικά με την περιουσία του

Οι δημοσιογράφοι στη συνέχεια την κάλεσαν να σχολιάσει τις δηλώσεις του πρώην συζύγου της ο οποίος είπε ότι δεν ξέρει αν θα αφήσει την περιουσία του στα παιδιά του.

«Είπε ο Αλέξης Κούγιας δημόσια ότι δε ξέρει αν θα αφήσει την περιουσία του στα παιδιά μας; Που είναι η δήλωσή του; Εσείς το λέτε αυτό. Που είναι η δήλωσή του; Που το δήλωσε, σε ποιον δημοσιογράφο, σε ποιο κανάλι; Που έχει δηλώσει κάτι τέτοιο;» είπε εκνευρισμένη η Εύη Βατίδου.

Όταν οι δημοσιογράφοι της διάβασαν την ακριβή δήλωση του Αλέξη Κούγια εκείνη απάντησε:

 «Α, είπε αυτό. Εντάξει, οκ. Γι’ αυτό πρέπει να ρωτήσετε εκείνον. Είναι διαφορετικό αυτό από αυτό που είπες εσύ. Έχει μια διαφορά. Αυτό είναι δικό του θέμα. Δε γνωρίζω σε ποια περιουσία αναφέρεται. Δε γνωρίζω τι έχει κάνει μετά γάμου. 

Τα σπίτια που είχαμε πάρει μαζί όταν ήμασταν παντρεμένοι, σε ένα που μένουν τα παιδιά, της Μυκόνου που πάω κι εγώ, στην Αράχωβα και κάποια άλλα τα γνωρίζω. Δε ξέρω αν στην πορεία έφτιαξε κι άλλη περιουσία ο πρώην σύζυγός μου».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΕΥΗ ΒΑΤΙΔΟΥ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ